Video Mahasiswa Bertudung Tak Malu Kongsi Posisi Seks Memuaskan

io
Video Pelajar Bertudung Tak Malu Kongsi Posisi Seks Memuaskan | tidak diketahui punca seorang gadis tudung yang menamakan dirinya zahra seorang mahasisawa berani memperagakan tips seks mulai dari gaya meraba, mencium, blowjom hingga berhubungan badan di laman media sosial.
Tanpa rasa malu gadis itu juga mendedahkan bahawa ia pertama kali berhubungan intim dengan kekasihnya di sebuah kebun dan merasakan sensasi kenikmatan.
Sejurus itu zahra mengatakan bahawa ia suka di sentuh di bahagian telinga sebelum ketahap selanjutnya sensasi itu membuatnya meremang.
Saya paling sika di cium cium di bahagian telinga, gaya seks yang paling saya suka di kang & * (& ** 7, doggy style saya kurang minat, katanya dalam video tersebut
: penyebaran video tersebut telah menimbulkan kemarahan natizen kerana ia di anggap menghina agama islam, apabila ditanya bila dia terakhir kali berhubungan intim zahra menjawab tanpa segan silu terakhir kali dia melakukan hubungan intim beberapa bulan lepas dengan kekasihnya di rumahnya sendiri.
Zahra juga mengaku selepas ia melakukan hubungan intim yang pertama ia mula ketagih dan ia selalu melakukannya di hotel hotel bajet dengan kekasihnya.
VIDEO TELAH DIDELETE!
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Post a Comment

0 Comments