Video Pelajar universiti sahut cabaran pensyarah, ludah pensyarah ketika konvo

[VIDEO] Kurang Ajar!! Pelajar Ludah Pensyarah Semasa Terima Ijazah Dalam Majlis Konvokesyen

[VIDEO] Kurang Ajar!! Pelajar Ludah Pensyarah Semasa Terima Ijazah Dalam Majlis Konvokesyen
Memang kurang ajar betul!!, Entah kenapalah seorang graduan di sebuah Universiti di Jordan tergamak meludah pensyarah semasa majlis konvokesyen.
Satu insiden buruk berlaku dalam majlis konvokesyen di salah sebuah universiti di Jordan.
Graduan tersebut berjalan di atas permaidani merah untuk menerima sijil diploma daripada Rektor dan mendekati pensyarah yang berada di atas pentas lalu dia dengan sengaja meludah tepat ke muka pensyarah. Memang Biadap!!
Pensyarah itu terkejut kerana menerima air liur mentah bekas pelajar itu. Namun begitu , pelajar masih berjalan perlahan-lahan mengikuti barisan lorong sehingga keluar.
Kini pihak lulus melabel pelajar Universiti itu. “Pelajar-pelajar ini tidak layak mendapat ijazah ini,” kata pihak kampus telah dipetik berkata dalam laman emirates247, Sabtu (1/8).
Kementerian Pendidikan kini sedang menyiasat mengapa tindakan kurang ajar ini. Video yang tersebar di virus di Youtube komen warga ini, mendapat banyak daripada apa yang telah dilakukan ini graduan ini harus  ditangani dengan tegas.
Tetapi ada juga yang memberi komen tindakan itu dilakukan sebagai melaksanakan cabaran dari pensyarah yang berkata “Ludahi saya jika anda boleh lulus”, dan pelajar-pelajar melakukan apa dituturkan apabila pensyarah masih ada dulu.


Sumber: Viralkisahnya
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Post a Comment

0 Comments