DUNIA AKHIR ZAMAN… INILAH 7 FESTIVAL PALING BODOH DI SELURUH DUNIA !!

DUNIA AKHIR ZAMAN… INILAH 7 FESTIVAL PALING BODOH DI SELURUH DUNIA !! | Berbogel..selalunya dalam bilik mandi… sorang-sorang je… Tapi di luar negara, Lain pula ceritanya, bila sampai satu tahap… sudah hilang rasa malu.. Semua sanggup berbogel dalam satu acara festival yang melibatkan ratusan malah ribuan mata memandang…
Jadi Jom selongkar antara 10 Festival terkemuka dunia yang melibatkan orang separuh bogel dan berbogel… Check it out…

1. No Pants Subway Ride

Acara yang bermula hanya dengan gurauan ini telah menjadi satu trend di sekitar bandar-bandar di dunia termasuk Amsterdam, Paris, London, Milan, Lisbon, Warsaw, Helsinki, Toronto, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Bangalore, Bandar Raya Mexico, Brisbane dan juga Istanbul.

2. Spencer Tunick’s Installations

Spencer Tunick telah mendokumenkan orang telanjang di khalayak ramai sejak tahun 1992 sebelum menubuhkan photoshoot gergasi yang pertama pada tahun 2003melibatkan 500 sukarelawan telanjang dalam Selfridges jabatan kedai di London.
Sejak itu, beliau telah menjadi terkenal dengan gambar bogel di seluruh dunia termasuk 7,000 orang telanjang di Barcelona, ​​beratus-ratus wanita di Grand Central Terminal NYC dan beberapa 18,000 lelaki dan sukarelawan wanita di Mexico City Plaza de la Constitución.
Teruskan Pembacaan…

3. Oblation Run – Philippines

Sebuah patung seorang lelaki telanjang juga dikenali sebagai “persembahan pd Tuhan”yang melambangkan satu penawaran tidak mementingkan diri sendiri diri sendiri ke negara ini. Acara tahunan yang berlangsung paa setiap 16 Dis ini dianjurkan di setiap kampus Filipina adalah inspirasi di sebalik persembahan pada Oblivion Run.

4. Festival Européen de la Photo de Nu (Arles, France)

Selama lebih satu dekad, Arles telah menjadi tuan rumah kepada “Festival Européen de la Photo de Nu” (FEPN) atau Festival Eropah bogel Fotografi, pesta pameran, unjuran dan bengkel menumpukan kepada tubuh badan manusia. Ia juga merupakan acara Perancis dan Eropah yang terbesar khusus untuk gambar-gambar bogel.

5. Altenberg, Germany: Naked Snow Sledding Championship

Di resort Jerman timur Altenberg berlangsung satu acara naked snow sledding, satu acara paling popular dianjurkan semasa musim sejuk bertujuan mengutip dana bagi kanser payudara di seluruh Antartika. Dianjurkan oleh kultus stesen radio R.SA, acara tahunan ini yang berlangsung setiap 23 Februari melibatkan seramai 13 peserta lelaki dan 12 wanita tidak memakai apa-apa kecuali topi keledar, pakaian dalam wanita dan but untuk bersaing dalam merebut hadiah wang tunai 1,000 € dan gelaran “Nacktrodelmeister”.

6. Maslin Beach Nu de Olympics – Australia

Tema telanjang di pantai kayaknya sudah mulai sering ditemui di pantai-pantai negara lain di dunia, salah satunya adalah seperti di Pantai Maslin ini. Biasanya mereka akan berkumpul pada puncak musim panas di hemisfera Selatan, dan beberapa jenis perlumbaan dilakukan, seperti lumba lari tiga kaki, bererti salah satu kaki anda dan pasangan akan diikat bahkan ada pertandingan pantat terbaik segala lho!

7. Running of the Nudes (Pamplona, ​​Sepanyol)
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

0 Comments