GAMBAR JOY REVFA DENGAN GAYA TUDUNG ALA RAMBUT PALSU

Saya suka sangat tengok wajah Joy Revfa ni sebab dia memang cantik orang nya.Gayanya juga sopan dan dia ni juga sebenar nya pemalu orng nya.
Baru-baru ni saya ada tengok Joy kongsikan gambarnya di instagram dengan gaya bertudung tapi bahagian dalam tudung tu ada shawl yang didandan seolah-olah seperti rambut palsu.

Ini lah gambar yang dikongsi Joy. Ramai juga yang ingatkan Joy mengenakan rambut palsu.
Tapi rupanya shawl yang didandan seperti rambut palsu.
Gaya pakai nya tu macam pakai turban saja katanya.

Cantik tak???


Jangan ada yang tiru gaya ni untuk pergi makan kenduri dah la ye..nanti orang kata bergaya melampau pulak..hahaha..
Joy mengenakan gaya ni hanya untuk rakaman video untuk produk kosmetiknya sahaja.Bukan untuk jalan-jalan kat luar tau.
Tapi nampak gaya ni macam sesuai je dijadikan kostum untuk majlis hari jadi atau event yang bertemakan retro atau Princess Muslimah.
sekian..
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Post a Comment

0 Comments