░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

9/5/16

Gambar Eksklusif Perkahwinan Preity Zinta Yang Cantik

Gambar Eksklusif Perkahwinan Preity Zinta Yang Cantik
Gambar Eksklusif Perkahwinan Preity Zinta Yang Cantik
Gempar dengan penyebaran gambar -gambar perkahwinan aktres terkenal dan jelita Bollywood, iaitu Preity Zinta  41, dengan pasangannya seorang ahli perniagaan berasal daripada Amerika SyarikatGene Goodenough, gambar tersebut telah mula tersebar sejak daripada semalam, Walaupun gambar perkahwinan itu mulai tersebar, kejelitaan wajah aktres terkenal Bollywood  tersebut ternyata kelihatan sungguh anggun dan menawan sekali, lapor daripada News 18. Busana yang dipakai Preity Zinta adalah rekaan Manish Malhotra yang dimana telah menaikkan sri wajah Preity Zinta dan suaminya bak Permaisuri dan Maharaja India di Majlis Perkahwinannya itu.
Preity Zinta dilaporkan telah berkahwin  dengan jejaka pilihanya itu dalam sebuah majlis tertutup pada awal tahun ini dan majlis perkahwinan tersebut hanya telah dihadiri oleh beberapa teman rapatnya sahaja. Majlis Perkahwinan tersebut telah berlangsung di California dan pihak media hanya dapat mengetahui mengenai perkahwina tersebut setelah pasangan popular ini  dihujani dengan ucapan tahniah daripada orang ramai.
Kedua mempelai tersebut telah turut mengadakan Majlis Resepsi Perkahwinan mereka di India dan ianya telah turut dihadiri oleh orang-orang ternama Bollywood, dan pelakon-pelakon terkenal Bollywood seperti Dato Shah Rukh Khan,  Madhuri Dixit, Shahid Kapoor, Mira Rajpoot Kapoor, dan ramai lagi . Melalui  gambar-gambar yang telah dikongsikan  oleh Preity Zinta, majlis tersebut telah menyerlahkan  ciri-ciri tradisionalnya sebagai wanita India.
Laporan media turut mengatakan bahawa pasangan tersebut ada memutuskan untuk menjual gambar -gambar perkahwinan mereka dan akan mendermakan wang tersebut kepada Yayasan Preity Zinta.  Preity Zinta sememangnya cukup terkenal dengan filem-filem hitnya seperti Chori Chori Chupke Chupke, Dil Hai Tum Haara, Kal Ho Nal Ho, Kya Kehna, Krrish, Koil Mil Gaya, Har Dil Jo Pyar Karega, Veer- Zaara,dan banyak lagi.
RP mengharapkan agar perkahwinan ini berkekalan. Jadi mari RP kongsikan beberapa Gambar Eksklusif Perkahwinan Preity Zinta Yang Cantik; 

preity zinta wedding  reception
preity zinta wedding  reception
Gambar Eksklusif Perkahwinan Preity Zinta Yang Cantikpretty zinta wedding
pretty zinta wedding
preity zinta wedding  reception
preity zinta wedding  reception
Cantiknya gilew Preity Zinta nih… semoga berbahagia –Ramenpedas.com
Sumber: Google/  IG #preityzintawedding
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com