░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

11/17/15

#INFO : Minuman Yang Mampu Buat Berat Badan Turun 5KG Dalam 5 Hari!

1200_woman-drinking-green-juice-750x394

Berat badan bertambah merupakan satu masalah yang sangat berat yang dihadapi setiap orang. Tak hanya mengganggu penampilan, berat badan berlebihan ternyata juga meningkatkan risiko terkena pelbagai penyakit seperti jantung, buah pinggang, hati, peparu dan lain-lain lagi.
Jadi, apa yang perlu anda lakukan? Bersenam merupakan salah satu penyelesaian yang terbaik. Namun, ia juga harus diimbangi dengan pola hidup sihat. Bagi para wanita yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat, ini Wanista kongsikan rahsianya.
Rahsianya adalah resepi jus sihat yang hanya dibuat 5 minit sahaja dan boleh menurunkan berat badan sehingga 5 kg dalam masa 5 hari sahaja. Fuiyooo!! Betul ke? Nak tahu, kenalah cuba!
Foto – http://www.vemale.com
Foto – http://www.vemale.com

Bahan-bahan:
  • 60 gram daun ketumbar, dicincang
  • 1 biji lemon
  • 4 cawan air
Cara membuatnya:
Perah lemon, tambahkan daun ketumbar dan juga air, kacau sehingga rata.
Untuk hasil terbaik, anda harus minum jus ini dalam keadaan perut kosong selama 5 hari berturut-turut. Ketumbar akan melancarkan sistem pencernaan dan juga menguatkan sistem ketebalan tubuh. Selain itu, ketumbar merupakan diuretik semulajadi yang membersihkan aliran darah. Lemon sendiri mempunyai banyak sekali manfaat bagi tubuh dan boleh mengawal tekanan darah dan juga menangkis radikal bebas yang mempengaruhi tubuh manusia.

Sumber : wanista
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com