[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

MEMALUKAN...!!!!! Kejadian Berlaku Di KSL City Mall Johor Bahru...Pasangan Ini Melakukan Perkara Yang Tidak Sopan...????

J0H0R BAHRU - Sebuah pasangan dirakam melakukan adegan-adegan terlarang di sebuah pusat beli-belah di J0h0r Bahru pada 14 0kt0ber lalu menjadi viral di laman s0sial.
Y0ng Cheing Lee, warga Singapura yang datang berkunjung ke pusat beli-belah itu merakam adegan 'tidak s0pan' pasangan itu dan memuat naik gambar itu di laman Faceb00k. 

 Menurut Y0ng, pasangan itu dilihat bercum-buan secara terbuka tanpa segan silu sungguh pun ramai pengunjung yang lain di pusat beli-belah itu memerhatikan kelakuan tidak sen0n0h mereka. 
Bukan itu saja, pasangan itu juga turut 'beraksi' di sebuah kerusi urut meskipun ada sesetengah pengunjung yang menjerit pada mereka 'Menjijikkan!'. Namun kedua-duanya tidak mengendahkan jeritan itu. 
"Mereka ni dah hilang akal ke? Kalau ye pun dah membuak sangat nafsu tu, pergilah check in di h0tel terdekat. Ini kat public pun nak beraksi," kata Amsyar.
"Mana pengawal Keselamatan KSL City Mall? Takkan teng0k saja dua mangkuk ni buat maksiat? Budak-budak C0ntrol R00m tak pantau ke CCTV?" s0al netizen.



SUMBER : ARTIS IDAMANKU
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search