[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Siapakah Gerangan Pramugari Manis Berhijab Yang Viral Di Newsfeed Facebook Ni?


Ya. Kami tahu ia adalah merupakan polisi syarikat penerbangan antarabangsa tersebut untuk mewajibkan pramugari memakai unform seperti di atas.

Tapi, kami tengah cari jawapan kenapa foto wanita ini jadi viral di laman sosial. Mungkin sebab orang Malaysia tak dapat lihat pramugari berhijab di airlines popular negara sendiri. Hiks

Apapun, jom kita siasat sikit siapa sebenarnya pramugari cun ni?

1. Nama : Radiah Sarip

 
Mudah je namanya. Takdelah complicated macam sesetengah nama sampai sebut pun susah. Well, Facebook dan Instagram pun guna nama sama.
2. Umur : 24 Tahun

Radiah baru sahaja menyambt hari lahir ke 24 tahun pada 22 Mei haritu.
3. Menetap di Jeddah


Kami rasa, atas tuntutan kerjanya sebagai pramugari di syarikat penerbangan terkemuka tu, Radiah kini menetap di Jeddah.
4. Bekas model hijab 

Erm…padanla muka dia macam familiar. Bekas model hijab rupanya.


5. Animal Lover

 Well, klise kan? Tapi kami percaya ramai lelaki menghidap penyakit tulang rusuk bergetar sekarang. Elok-elok abang, patah nanti.

Nah, belanja sekeping dua lagi foto Radiah Sarip.




__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search