░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

9/13/15

Siapakah Gerangan Pramugari Manis Berhijab Yang Viral Di Newsfeed Facebook Ni?


Ya. Kami tahu ia adalah merupakan polisi syarikat penerbangan antarabangsa tersebut untuk mewajibkan pramugari memakai unform seperti di atas.

Tapi, kami tengah cari jawapan kenapa foto wanita ini jadi viral di laman sosial. Mungkin sebab orang Malaysia tak dapat lihat pramugari berhijab di airlines popular negara sendiri. Hiks

Apapun, jom kita siasat sikit siapa sebenarnya pramugari cun ni?

1. Nama : Radiah Sarip

 
Mudah je namanya. Takdelah complicated macam sesetengah nama sampai sebut pun susah. Well, Facebook dan Instagram pun guna nama sama.
2. Umur : 24 Tahun

Radiah baru sahaja menyambt hari lahir ke 24 tahun pada 22 Mei haritu.
3. Menetap di Jeddah


Kami rasa, atas tuntutan kerjanya sebagai pramugari di syarikat penerbangan terkemuka tu, Radiah kini menetap di Jeddah.
4. Bekas model hijab 

Erm…padanla muka dia macam familiar. Bekas model hijab rupanya.


5. Animal Lover

 Well, klise kan? Tapi kami percaya ramai lelaki menghidap penyakit tulang rusuk bergetar sekarang. Elok-elok abang, patah nanti.

Nah, belanja sekeping dua lagi foto Radiah Sarip.




__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com