[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Zara Kantoikan Datuk Reezal, Dah Main Tak Nak Bayar

Selepas mendedahkan identiti seorang individu bergelar Datuk, suami kepada seorang penyampai radio IKIM, yang masih berhutang ribuan ringgit, Zara sekali lagi mendedahkan identiti seorang lagi Datuk yang juga berhutang dengannya.
Lapor MYNEWSHUB, individu yang bergelar Datuk Reezal yang masih berstatus bujang itu telah mengugut Zara walaupun masih berhutang dengan gadis itu.
Tidak gentar dengan ugutan Datuk Reezal, Zara mendedahkan gambar dan perbualan mereka di laman The Diary of Black Widow. Datuk Reezal juga dikatakan pernah mengunjungi kediaman Zara dan Zara mempunyai bukti berdasarkan rakaman CCTV di kawasan kejiranannya.
*AMARAN: Perbualan yang menjijikkan ini tidak sesuai dibaca oleh golongan bawah umur. Bacaan 25 tahun ke atas sahaja. 
Petikan dibawah ini adalah kata-kata dari Zara sendiri.
Lets meet the next old focker !
Dato' Reezal..
Claimed still single (tak tahu la betul ke tak)

Korang boleh baca sendiri conversation dia dengan zara..
And one more, dia pernah ugut zara juga ye...

Dia berhutang dengan kita, dia pula yang ugut kita...
Nak bawa polis datang rumah zara.. kononnya nak takutkan zara la..

Orang2 macam ni lah yang salah guna kuasa..
Mentang2 ada 'dato', main seru je polis tu kan..

Entah berapa ramai dah perempuan yang dia tipu...

***Remember dato, i still have the video from my condo surveillance camera..the day u come to my house..
Remember ???

I still belum terima my 5k hutang seperti yang u janjikan. and 500 tips yang kononnya u nak bg tu.. 
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search