░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

8/23/15

Zara Kantoikan Datuk Reezal, Dah Main Tak Nak Bayar

Selepas mendedahkan identiti seorang individu bergelar Datuk, suami kepada seorang penyampai radio IKIM, yang masih berhutang ribuan ringgit, Zara sekali lagi mendedahkan identiti seorang lagi Datuk yang juga berhutang dengannya.
Lapor MYNEWSHUB, individu yang bergelar Datuk Reezal yang masih berstatus bujang itu telah mengugut Zara walaupun masih berhutang dengan gadis itu.
Tidak gentar dengan ugutan Datuk Reezal, Zara mendedahkan gambar dan perbualan mereka di laman The Diary of Black Widow. Datuk Reezal juga dikatakan pernah mengunjungi kediaman Zara dan Zara mempunyai bukti berdasarkan rakaman CCTV di kawasan kejiranannya.
*AMARAN: Perbualan yang menjijikkan ini tidak sesuai dibaca oleh golongan bawah umur. Bacaan 25 tahun ke atas sahaja. 
Petikan dibawah ini adalah kata-kata dari Zara sendiri.
Lets meet the next old focker !
Dato' Reezal..
Claimed still single (tak tahu la betul ke tak)

Korang boleh baca sendiri conversation dia dengan zara..
And one more, dia pernah ugut zara juga ye...

Dia berhutang dengan kita, dia pula yang ugut kita...
Nak bawa polis datang rumah zara.. kononnya nak takutkan zara la..

Orang2 macam ni lah yang salah guna kuasa..
Mentang2 ada 'dato', main seru je polis tu kan..

Entah berapa ramai dah perempuan yang dia tipu...

***Remember dato, i still have the video from my condo surveillance camera..the day u come to my house..
Remember ???

I still belum terima my 5k hutang seperti yang u janjikan. and 500 tips yang kononnya u nak bg tu.. 
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com