░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

8/23/15

Video – Iklan Bra Yang Tidak Ditapis

Selalu ada saja usaha sebuah marketing untuk membuat barangnya menarik dan selalu diingat oleh calon pelanggan. Salah satunya adalah iklan bra yang satu ini.
Bra adalah salah satu produk yang jarang diterbitkan di televisyen kerana berkaitan dengan etika penyiaran. Kalaupun ditayangkan, maka iklan tersebut akan ditayangkan pada jam-jam tertentu.
Namun salah satu pengeluar bra dan pakaian terkenal, Wacoal, membuat sebuah iklan terbuka dan tanpa sensor. Pihaknya berani membuat iklan yang sangat kontroversi dan buka-bukaan demi memperkenalkan produknya pada masyarakat. Mengapa?

Agar anda boleh membuktikan sendiri, sila lihat videonya di sini. Pastikan anda menyiapkan diri kerana iklan hot dan buka-bukaan ini akan membuat anda menahan nafas.
Video :

__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com