[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Top10 Pramugari AirAsia Yang Paling Hot Dan Seksi Mampu Buat Para Lelaki Telan Air Liur


Sebuah laman web TallyPress menyenaraikan 10 gambar Pramugari AirAsia (Malaysia) yang paling Top atas undian orang ramai.

Jika dilihat, tak sangka pula AirAsia ada pramugari yang cantik dan wajah persis wanita Korea, Jepun ataupun China. Kerap juga menggunakan khidmat AirAsia, namun tak pernah pula terjumpa kelibat-kelibat 10 pramugari di bawah ini:

* jangan baca & tengok gambar² di bawah kalau anda mempunyai hati yang mudah jatuh cinta

1. Winky Loke
Winky bukan sahaja nampak gojes apabila mengenakan uniform AirAsia, dia juga nampak cantik apabila berpakaian kasual. Seperti malaikat yang dihantar dari syurga, kami percaya dia mampu mencairkan hati ramai lelaki. Winky gemar berkongsi saat-saat menarik dan gambarnya dalam perjalanan kerjanya. Follow laman sosial beliau untuk mengetahui lebih lanjut.

Instagram: Winkyqii_0710 | Facebook: WinkyloveWinky | Pollbook: Winky Loke







2. Rebecca Ray
Ramai yang memberitahu hati mereka berhenti berdegup tatkala membaca & melihat gambar Rebecca. Tidak dinafikan Rebecca seorang wanita yang cantik dan juga fotogenik. Berdoalah agar anda dapat bertemu dengannya ketika menggunakan khidmat AirAsia X kerana Rebecca yang berasal dari Melaka ini bukan sahaja gojes tetapi peramah orangnya. Jangan ditenung lama-lama matanya, nanti jatuh cinta pula.
Instagram: ray8881 | Facebook: rebecca.r.new | Pollbook: Rebecca Ray Full



3. Queenie Loke
Queenie antara salah seorang pramugari yang tampak seksi pabila mengenakan uniform AirAsia. Bukan saja menarik di mata, malah gadis ini sangat ringkas orangnya dan juga nampak menarik apabila berpakaian kasual. Follow laman sosial Queenie di bawah:
Instagram: queenieloke | Facebook: queenie.loke | Pollbook: Queenie Loke



4. Gin Fen Toh
Gadis hot ini berasal dari Alor Setar yang kini menetap di Kuala Lumpur.
Instagram: ginfen | Facebook: ginfen.toh | Pollbook: Gin Fen Toh



5. Eulise Lai
Setuju tak kalau dikatakan Eulise nampak elegan dan fabulous? Dia sememangnya gojes dan kami pasti ramai penumpang yang tidak akan mengelip mata apabila memandang wajahnya. Nak mengetahui tentang Eulise lebih lanjut? Follow blog beliau di eulisestory.blogspot.com
Instagram: euliselai | Facebook: eulise19 | Pollbook: Eulise Lai



6. Guinevere Yap
Wanita yang berasal dari Pulau Pinang ini nampak comel dan padan dengan karekter bintang Scorpio. Matanya yang nampak kuyu itu mampu membuatkan lelaki menurut apa saja kemahuannya. Haha. Kami acah je.
Instagram: gwen1112 | Facebook: Guinevere.yap | Pollbook: Guinevere Yap



7. Fish Pang
Krew AirAsia X, bukan saja nampak sweet, tetapi menawan. Wajahnya ada sedikit seiras Lisa Surihani. Follow laman sosial Fish Pang di bawah untuk melihat rutin hariannya.
Instagram: fishpang | Facebook: pangyenyee | Pollbook: Fish Pang



8. Stephanie Foong
Keluarganya berasal dari Hong Kong, tetapi Stephanie dilahirkan di Malaysia. Beliau mempunyai bakat dalam bidang fotografi. Blog beliau, peacedasteph.blogspot.com.
Instagram: stephaniefoongg | Facebook: peacedasteph | Pollbook: Stephanie Foong



9. Joey Ng
Bukan saja fotogenik, malah nampak cantik dan sweet gitu. Mata besarnya yang menawan itu telah berjaya mencairkan hati ramai lelaki di Pollbookers.
Instagram: jojonjy | Facebook: joey.njy | Pollbook: Joey Ng



10. Mariati Binti Mohd Fikri Gurdip
Senarai 10 pramugari AirAsia terhot ini tidak akan lengkap tanpa Mariati atau nama glamernya Mayafikri. Gadis berdarah kacukan melayu dan punjabi ini memang hot. Mungkin anda sudah pernah melihatnya sebelum ini terutamanya dalam annual report AirAsia.
Instagram: mayafikri | Facebook: maya.fikri.7


__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search