[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

GAMBAR HANGAT DIKONGSI OLEH AWET MUDA DI WECHAT KINI VIRALLLL

Seorang gadis melayu dengan selamba mengongsi gambar yang agak tidak sopan di Wechat dengan selamba. Gadis tersebut dengan nama akaun Ladies Night mengongsi gambarnya dengan keadaan muka yang berlumuran dengan cecair putih yang pekat. 

Gambar tersebut hadir dengan caption "adek jahat... habes muka akak" dan menerusi beberapa komen  dari gambar itu, jelas sekali cecair pada muka gadis itu adalah benih adik angkatnya. Sungguh tidak bermoral tindakan gadis ini, sudah lah melakukan dosa, bangga lagi dikongsi kepada orang ramai.

Anda lihatlah sendiri gambar, caption dan komen-komen tersebut di bawah:


Apa dah jadi ni?? Selamba je dia bagitahu semua orang. Adik angkat dia takda tangan ke? Haish, asal la sampai jadi jahil mcm ni budak-budak ni. Harap-harap akaun tu hanyalah akaun fake. Takkan la sampai macam tu kan

SUMBER
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search