░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/12/15

TMJ letak jawatan

tmj-letak-jawatan
Tunku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim hari ini meletakkan jawatan sebagai Presiden Persatuan Bolasepak Negeri Johor (PBNJ).
Peletakan jawatan itu dibuat pada pukul 5.00 petang tadi.  

Setiausaha Kehormat PBNJ Mohd Fahmy Yahya berkata Setiausaha Kerajaan negeri Datuk Ismail Karim telah dilantik untuk menggantikan tempat Tunku Ismail.

"Bagaimanapun, segala perancangan, pengurusan kewangan, pentadbiran, pembentukan akademi dan stadium baru serta polisi persatuan akan diteruskan," kata beliau menerusi kenyataan di laman rasmi Facebook Johor Southern Tigers.

Mohd Fahmy berkata segala perancangan jangka panjang dalam sukan bola sepak negeri Johor termasuk dari segi infrastruktur dan segala yang berkaitan akan tetap dilaksanakan. __________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com