[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Secretary Plaza Low Yat Farah Liana Dedah Punca Pergaduhan

farah liana bongkar

 Secretary Plaza Low Yat Farah Liana Dedah Punca Pergaduhan| Sebelum ini kami mendedahkan satu punca kes pergaduhan di plaza lowyat mengikut bukti bukti yang cukup untuk kami kongsikan..namun sebaliknya seorang individu bernama farah liana yang bekerja sebagai secretary di plaza low yat menyatakan punca pergaduhan berkenan bukan kes menipu.sepertimana yang di tulis oleh thehypemedia.com
Mengimbas kembali laporan awal mengenai punca pergaduhan . peniaga yang telah menuduh suspek mencuri telpon bimbit,dari pihak tertuduh pulak yang mendakwa dirinya di tipu oleh peniaga tersebut.
liana
Namun pendedahan  farah liana yang bekerja sebagai secretary di plaza low yat menyatakan sebaliknya.
pendedahan farah liana mengenai kes berkenan.
“Bukan! Bukan kes tipu! Hurmmm kenapalah perlu percaya dengan blogger semua? Management staff semua Melayu. Hal penipu, pelanggan akan datang cari kami kalau tak dapat selesaikan masalah.
“Plaza Low Yat pekerjanya ramai Melayu. Kedai-kedai yang menyewa saja Cina. Kami pening kepala, korang lagi nak backup! Kes-kes yang kami terima banyak orang kita sendiri yang buat.
“Korang nak bengang dengan budak-budak yang kena pukul dengan Cina itu, ikut koranglah. Tetapi kami pekerja-pekerja Melayu di sini sudah cukup malu dengan budak-budak Melayu yang buat hal di sini,” katanya dalam kenyataan yang dimuat naik di sebuah Facebook page popular.kenyataan dikutip dari thehypemedia.com
Sebentar tadi kami cuba menghubungi farah liana untuk mengesahkan punca pergaduhan tersebut,beliau berkata saya tak boleh komen apa-apa sekarang ,untuk cerita sebenar punca pergaduhan boleh jumpa dengan manager yg bertugas..maybe dia boleh membantu.ujarnya.
Untuk kes ini kita tak boleh menyalahkan mana -mana pihak sebelum siasatan polis di buat.untuk berita selanjutnya akan menyusul.
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search