░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/13/15

Pergaduhan Low Yat: Budak Kamu Tiada Duit Nak Raya Kemudian Pergi Mencuri

Capture
Pergaduhan Low Yat: Budak Kamu Tiada Duit Nak Raya Kemudian Pergi Mencuri | Ekoran isu pergaduhan di plaza low yat semakin hangat di media sosial dengan satu pendedahan seorang gadis bernama farah liana,namun seorang lagi muncul dengan kenyataan yang cukup memancing kemarahan orang ramai terutama rakyat melayu.
Seorang pengguna facebook bernama juang mao yang didakwa berbangsa cina mengatakan “pada awal pagi pemuda mencuri di oppo dan kena tangkap, entah sebab apa polis yang menangani kes tersebut melepaskan pencuri itu,kemudian suspek membawa gengnya untuk membalas dendam pada waktu malam yang pada akhirnya mereka kena belasah balik dengan cina.jung ho juga menyatakan hal ini telah menarik geng cina di bukit bintang dan mereka tak akan melepaskan hero badan kecil melayu ini,kasian dah tak panjang umur pada bulan puasa aidilfitri”.Tambahnya
Juang mao juga mengeluarkan kata kata yang cukup kesat pada pengguna media sosial yang cuba melawan dengan arus yang sebaliknya berkenan kes pergaduhan di plaza low yat.
Budak kaum kau buat salah apa nak sokong balik saya rasa kamu orang sama saja lah dah tiada duit nak raya kemudian pergi mencuri kasian betol sambungnya.
11703081_888421811195157_7022785485632983121_n


Apapun mengenai pendapat jung mo dikatan sebagai minyak yang sengaja di tuang pada api, dan sengaja mengadu domba dan memanas manaskan keadaan..pun begitu sudah  tentu masyarakat melayu akan merasa marah dengan kenyataan jung mo.
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com