[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Pergaduhan Low Yat: Budak Kamu Tiada Duit Nak Raya Kemudian Pergi Mencuri

Capture
Pergaduhan Low Yat: Budak Kamu Tiada Duit Nak Raya Kemudian Pergi Mencuri | Ekoran isu pergaduhan di plaza low yat semakin hangat di media sosial dengan satu pendedahan seorang gadis bernama farah liana,namun seorang lagi muncul dengan kenyataan yang cukup memancing kemarahan orang ramai terutama rakyat melayu.
Seorang pengguna facebook bernama juang mao yang didakwa berbangsa cina mengatakan “pada awal pagi pemuda mencuri di oppo dan kena tangkap, entah sebab apa polis yang menangani kes tersebut melepaskan pencuri itu,kemudian suspek membawa gengnya untuk membalas dendam pada waktu malam yang pada akhirnya mereka kena belasah balik dengan cina.jung ho juga menyatakan hal ini telah menarik geng cina di bukit bintang dan mereka tak akan melepaskan hero badan kecil melayu ini,kasian dah tak panjang umur pada bulan puasa aidilfitri”.Tambahnya
Juang mao juga mengeluarkan kata kata yang cukup kesat pada pengguna media sosial yang cuba melawan dengan arus yang sebaliknya berkenan kes pergaduhan di plaza low yat.
Budak kaum kau buat salah apa nak sokong balik saya rasa kamu orang sama saja lah dah tiada duit nak raya kemudian pergi mencuri kasian betol sambungnya.
11703081_888421811195157_7022785485632983121_n


Apapun mengenai pendapat jung mo dikatan sebagai minyak yang sengaja di tuang pada api, dan sengaja mengadu domba dan memanas manaskan keadaan..pun begitu sudah  tentu masyarakat melayu akan merasa marah dengan kenyataan jung mo.
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search