░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/11/15

NGERI! - Kesan Akibat Di Baham Ikan Piranha Yang Mengerikan

Korang pernah tengok tak mayat mangsa manusia yang pernah dibaham oleh ikan pirana? Memang sangat mengerikan mayat ni di mana abis isi dan organ dalam badan mangsa yang malang tu telah habis dimakan.

Sebahagian dari tulang belulang pun jugak hancur. Jom kita tengok gambar-gambar luar biasa mangsa yang telah dimakan oleh ikan pirana.

Jangan tengok kalau tak berani ye sebab sangat mengerikan.

Sampai habis kulit kepala di dimajan ikan Phirana tuh...tinggal tulang tengkorak jer tuh

Tangan pon habis


Lihatkan video keganasan dan kerakusan Phirana ini tao kutip dari Animal Planet



TAOTAUAJER : Dalam kubur kelak, orang yang tidak solat akan direjam oleh ular yang sangat besar dan setiap kali rejaman akan membawa orang itu ke tanah lebih dari 7 lapisan. Tak dapat nak digambarkan azab tu tetapi yang pasti, apa yang perlu kita ketahui ialah azab bagi orang yang meninggalkan solat itu amatlah berat. Tu baru kat kubur, belum kat akhirat lagi
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com