[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

MINAH TUDUNG PALING SAMSENG: LU BELUM MAIN ITU 77 WA SUDAH MAIN 36

fuck

MINAH TUDUNG PALING SAMSENG: LU BELUM MAIN ITU 77 WA SUDAH MAIN 36| Mendidih peluh melihat gelagat seorang gadis remaja melenting bagai samseng besar ketika ditegur beberapa kawannya dalam laman facebook.
kawannya yang Tegur pasal cara dia tulis English campur melayu yang menjadi perbalahan,remaja itu pun mengamuk melontarkan ayat ala-ala gangster.
gangters

Tak padan dengan perempuan sembang lu gua lu gua punya la samseng. Lepas tu siap cakap lagi ‘apa game lu sudah bikin’ ‘mana kapal lu sudah tumpang,mana pintu lu sudah masuk,mana pintu lu sudah keluar,mana simpang lu datang,mana jalan lu sudah ikut,tarak guna lu banyak sembang,lu belum main itu 77 wa sudah main 36.rasenya inilah minah tudung paling samseng dekat malaysia.
Admin tak tau celop longkang mana minah nie datang,77 dengan 36 yang dia cakap tu menatang apa ah?
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search