Membongkar Aruni Ashikin Ramli

Melalui pengamatan saya berdasarkan dari blog dan Facebook perempuan ini dan dari sumber rakan-rakannya, dapatlah saya rumuskan perihal dia seperti berikut.
Masa muda ( dari cerita rakan sekolah )
Aruni Ashikin Bt Ramli berasal dari Besut, Terengganu. Dia bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Nurul Ittifaq dari 2003-2007 (Tingkatan 1-5). (Jadi umurnya sekarang 25 tahun). Dia datang ke sekolah dengan memandu kereta dan kadang-kadang menunggang motosikal. Tidak dapat dipastikan dari mana dia mendapat kenderaan itu.
Sumber dari Aruni sendiri
Dia adalah kacukan Siam (ibu) dan Bugis (bapa). Dia mendakwa bekerja sebagai pegawai undang-undang ( sebenarnya dia cuma pembantu tadbir undang-undang gred 17 ).
Dia berkahwin atas pilihan keluarga. Suaminya adalah seorang developer class A. Suaminya juga ahli umno berpangkat Dato'. ( tetapi apa nama suaminya dan gambar suaminya langsung tidak ada )
Dia mempunyai syarikat sendiri yang menjual barang kecantikan jenama C'love dan juga ubat tenaga batin Lelaki Maskulin dan Maskulin Gold. Dia juga sering menyebut perkataan lab dan factory kononnya produk yang dihasilkannya melalui proses di makmal dan dan dibuat di kilang. ( Nama dan lokasi makmal dan kilang tidak pernah disebut).
Dia mengatakan bahawa dia tinggal di kondominoum OneKL.
Dia juga mengatakan mempunyai peguam sendiri dan juga 7 orang pengawal peribadi.
Semasa banjir besar di Malaysia pada Disember tahun lepas, dia mengatakan telah ke pantai timur untuk memberi bantuan kepada mangsa banjir. Selain itu juga, dia mengatakan suaminya meninjau keadaan banjir dengan helicopter.
Dia juga mengatakan sedang hamil. Pada 1 Februari lalu dia mengatakan hamil 7 bulan genap. Saya telah post mengenai perkara ini sebelum ini.
***
Itulah yang saya dapat rumuskan dari kedua-dua sumber. Apa yang diceritakan oleh kawan-kawannya langsung tidak diceritakan oleh dia. Apa yang sama cuma fakta bahawa dia adalah kacukan Siam+Bugis.

__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

0 Comments