[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

'Melayu Tengok Jer?!'


KUALA LUMPUR - Demikianlah kata-kata yang diucapkan oleh salah seorang daripada tujuh lelaki yang terlibat dalam insiden pergaduhan di Plaza Low Yat malam semalam.
Video penuh berdurasi 3 minit 59 saat itu tersebar di laman Facebook menunjukkan 7 lelaki yang terlibat mula menjerit-jerit di ruang lobi bangunan berkenaan. 
Rakan Tertuduh: "Mana bonzer bonzer lu tadi?! Mana?!" 
Lelaki Baju Hitam: "Siapa hentam ini budak tadi?"
Rakan tertuduh: "Mana bonzer bonzer itu, mana?! K*mak!"
Rakan tertuduh: "L*nc*u la! Dia ingat dia bawa polis saya takut ke?! Sui punya!"
Rakan tertuduh: "P*k*mak you! Langsi! Mari! Mari! Langsi! Kasi Mati! Mati sohai! Matiiii!!" jerit mereka sambil membelasah seorang pekerja Oppo yang didakwa terlibat dalam usaha menahan rakan tertuduh yang didakwa mencuri itu.
Kakitangan Oppo terbabit yang terkoyak bajunya, melarikan diri ke arah orang ramai yang melihat insiden tersebut.
Tindakan tujuh lelaki terbabit menimbulkan amarah jurujual yang lain, kemudiannya bertindak menjerit terhadap mereka.
Melihat tindak balas 'penghuni' Low Yat itu, mereka mengambil keputusan untuk berundur. 
Berang dengan keadaan itu, jurujual Low Yat menyerbu ketujuh-tujuh lelaki terbabit dan membelasah mereka secara berjemaah. 
Keadaan menjadi tegang dan keadaan itu berjaya dirakam oleh pengunjung yang kebetulan berada di bangunan tersebut.
Salah seorang lelaki (tak berbaju) yang dibelasah bertubi-tubi oleh jurujual Low Yat, segera ditarik oleh rakannya bagi menggelakkan kejadian bertambah buruk. 

"Melayu tengok je," kata rakan tertuduh yang memakai topi berwarna putih, sebelum kesemua mereka dihalau keluar dari bangunan berkenaan
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search