░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/16/15

Ini Luahan Hati Zaharin 'KHAS UNTUK KETUA POLIS NEGARA'

Ketua Polis Negara & PDRM kalau betul nak banteras jenayah, sindikit dll, depan mata je di Bukit Bintang tu. Kalau jalan siang-siang hari pun berlambak pelacur tepi jalan duk panggil, "massage, massage.. happy ending."

Kalau masuk cyber cafe, dalam dia semua orang Nepal jadi samseng. Aku hairan sebab apa cybercafe ada VIP room. Ingatkan ada amoy ke, rupa-rupanya dalam tu semua isi mesin judi online.
http://norichmedia.blogspot.com/2015/07/ini-luahan-hati-zaharin-khas-untuk.html

Padahal IPK Kuala Lumpur berpuluh tingkat, 300 meter je dari sana.

KPDNKK kalau betul nak raid, di sanalah pusat gadget tiruan. Di Petaling Street pulak toksah cakap lah, dah berpuluh tahun mereka berniaga. Alasan basi tak cukup pegawai. Bila nak serbu kedai Melayu cukup pula pegawai.
luahan-zaharin-mydebat
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com