░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/6/15

Gadis Cun Cari Calon Suami Siap Tawarkan 400 Ekar Kebun Sawit Bagi Yang Penuhi Syarat

#Heboh satu facebook lantaran seorang gadis cantik memuat naik satu status mencari suami,lebih menarik apabila status itu mendapat perhatian ramai natizen lataran hadiah yang di tawarkan cukup menarik.

katanya dia sedang mencari calon suami dengan ciri-ciri  hafal al-quran dan juga 500 hadist serta boleh jadi imam dan juga betul bacaan al-fatihah 5 qira’at,selain dari pada itu gadis itu juga menawarkan sesiapa yang mampu menjadi suaminya dengan syarat yang di tentukan akan mendapat hadiah dari pada keluarganya  berupa kebut sawit seluas 400 ekar dan sarang burung walit.perggghhh! mendididh darah aku nak kahwin lagi satu tengok status awek nie,korang tau x.

awek cun cari jodoh 2
awek cun cari jodoh
eberita cari jodoh

Gadis dengan nama facebook Yang kasih akmal juga menyatakan tawarannya terbuka kepada semua lelaki di utamakan kepada yang bujang sahaja suami orang take note! katanya

Tulah sebenanya yang den tak boleh nak terima, punah la harapan macam nie,takkan den nak buat drama kahwin 6 minggu pulak kan..aku bagi peluang nie pada siapa yang beminat..sila pm dia  facebook Yang kasih akmal.

Buat masa ini kami dah cuba beberapa kali menghubungi beliau namun masih menemui jalan buntu untuk mengesahkan perkara tersebut. ---- CREDIT BLOG
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com