░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/7/15

Fuhh: Lelaki Wajib Tengok Nie...!!! Nauzubillah Min Zaliq...!!! [ 3 GAMBAR ]

KHAS BUAT ISTERI2

Wahai muslimat2 yg dimuliakan Allah swt,jika kamu sayangkan suamimu,tutup lah aurat dgn sempurna.
Jangan disebabkan kerana kamu suami, kamu terpaksa menanggung azab siksa di NERAKA kelak....

Wahai para suami, AURAT isterimu merupakan tanggungjawab kamu,didik dan bimbinglah mereka dgn sempurna....

INGAT!!!!
Suami yg takut atau tidak mahu menegur kesilapan dan kesalahan isteri adalah lelaki DAYUS.
Dan tempat seorang lelaki dayus ada lah di NERAKA jahanam...

Nauzubillah min zaliq....

p/s : kalau bab Agama tak ramai yang like & share, kalau bab artis laju je tekan like & share. Tapi rakan2 dalam page ni tak camtu kan? Nauzubillah....

Jika tiap wanita itu sedar akan dirinya seorang isteri yang tidak mahu suaminya keneraka. Segala perintah Allah juga akan dilaksanakan...
Begitu juga pada tiap semua suami...
Begitu juga semua umat islam yg telah disyariatkan segala hukum Allah dan perintah-perintah yg perlu dilaksanakan...
Tanya diri sendiri utk buat segala perintahNYA atau laranganNYA...
Kebahagiaan DISANA Bermula Harini...


Sumber
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com