░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/5/15

FATWA? HUKUM? SEMUA DALAM GENGGAMAN HIDUP AZWAN ALI, MACAMLAH AKU INI TAK TAHU HUKUM HAKAM

Selepas Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria menegur kelakuan Azwan Ali yang disifatkan sebagai melampau baru-baru ini selepas memaki peminat yang cuba membantunya.
Harussani dalam kenyataan sebelum ini menyifatkan tindakan Azwan seperti seorang yang Fasik dan sifatnya bukanlah menunjukkan seorang Muslim berpuasa.
Mungkin kerana tersentak dengan teguran tersebut Azwan Ali telah memuat naik gambar Mufti Perak berkenaan di laman Instagramnya dengan kepsyen berbunyi.
Fatwa? Hukum? Semua Dalam Genggaman Hidup Azwan Ali, Macamlah Aku Ini Tak Tahu Hukum Hakam
Fatwa? Hukum? Semua Dalam Genggaman Hidup Azwan Ali, Macamlah Aku Ini Tak Tahu Hukum Hakam
“Jutaan terima kasih Mufti Perak Darul Ridzuan. Sempat tegur 1001 cerita panas truly Diva AA. Sikit tak luak, after all teruja seorang ulamak punya gigih ambil kita Azwan Ali. Hebatnya penangan nama besar Azwan Ali. Kau mampu?
“Fatwa? Hukum? Semua dah ada dalam genggaman hidup Azwan Ali. Sah-sah arwah abah aku ustaz. So? So? So? Cuma Azwan Ali hanya hambaNya. If even kau di luar sana meroyan, menyalak, mencemar busuknya Azwan Ali.
“Macamlah aku ini tak tahu hukum hakam. Why bother? Why bother? Why bother? Go ahead. But remember doa hambaNya yang teraniaya.
“Kau carilah mufti besar Arab Saudi pulak. But its okay. Terima kasih atas teguran. Tapi ingat semua, atas dunia kau boleh buat apa saja untuk berkuburnya nama besar Azwan Ali. Akhirat, azab kau amatlah pedih. Tuhan Maha Mengetahui siapa benar siapa salah. Kebenaran mungkin tidak di dunia pasti di akhirat.
“Nawaitu kau lebih penting tika memporak peranda kes ini. Nahuzubillahminzalik,” katanya.

__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com