[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Aruni Ashikin Sudah murtad

11667408_1618559238429000_117451561077323267_n
  Aruni Ashikin Sudah murtad | info ini cukup mengejutkan sebenarnya satu sumber mengatakan bahwa aruni ashikin sudah murtad dan buka islam lagi .
Aruni ashikin dah murtad so dia tak kisah pun buat benda macam nie,dia buka islam lagi sekarang, dia murtad mase dia kawen dulu,lepas nie semua orang jangan kesah pasal dia dia bukan muslim so tak payah kita nasihat dia.
murtad 2


apa yang kami dapat dari sumber Sebenarnya cerita mengenai aruni ashikin sudah pernah di viralkan pada awal tahun namun tidak ada siapa ambil kisah dan pandang mengenai kes dia.
Pernah sekali di instagram ada satu individu mendedahkan aruni ashikin sudah murtad,dimana pendedahan itu di nyatakan oleh kawan satu sekolah aruni sendiri,namun isu itu dikatakan sebagai fitnah terhadap aruni yang berlakon baik di depan ramai.
Difahamkan selain dari pada itu aruni pernah mendapat satu tekanan emosi selepas cerai dengan suaminya, sumber juga berkata aruni yang bekerja gov di buang kerja sebab masalah tatatertiban.
Ade kwn die ckp die shot sikit lpas kene cerai,Die keje gov dlu kan.. kene buang sbb masalah tatatertib.. kwn die jgak bgtaw kt komen.. tp xde spe kesah.. skrg?? Bile die updated psl ustaz Y tu?? Bru org prasan die. Mls layan btine mcmni.. die dh xkesah da. Kite bt ape pon die xksah.. esok mati, campak jedlm longkang. Hahaha
Pasal fmily die, dlm acc die ade brpe, die mnipu ke x,amie oeg tw.. skrg kes da viral.. dgr cte, die da buat fake acc tuk bekap diri die.. die dh takut kottt.. fake acc tu ckp die kene fitnah lah, apelah.. sedangakn mase bulan april haritu die ade updated vdeo.. die bgtaw semue yg die ni bkn fake.. ade.. ori.. sbb ade org ckp die fake, scammer. Mybe videotu die dh delete.kisahnya.
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search