░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

7/13/15

10 Gambar Peperangan Kedua Antara Melayu Dan CIna. Polis Kata Keadaan Terkawal? hmm





Lagi video: plaza lowyatMohon @PDRMsia ambil maklum!Situasi di Low Yat tadi. Di luar Plaza dalam keadaan terkawal bila anggota Polis mula mengambil tempat.Tapi lain pula ceritanya di dalam. Kenapa perlu macam ni?Siapa sahaja yang langgar undang-undang mesti disiasat dan dihadap ke muka pengadilanSumber friends of pdrmApabila pelanggan bersatu bangkit menentang peniaga yang menipu
Posted by Oomedianetworks on Sunday, July 12, 2015


Ya Allah. Dah merebak ke bukit bintang. Dah kena kepung dah tu..
Posted by Oomedianetworks on Sunday, July 12, 2015


Lagi video live dari Low Yat. Tengok macamana taiko Low Yat kena menghadap pembeli yang selalu kena tipu.
Posted by Perak Today on Sunday, July 12, 2015


Live update Kiriman dari likers mengatakan keadaan terkini di Low YatGelombang kedua susulan dari kekecohan yang berlaku semalam...
Posted by Media sensasi panas on Sunday, July 12, 2015



Lagi video: lowyat..
Posted by Oomedianetworks on Sunday, July 12, 2015
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com