░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

5/26/15

iPHONE 6S DAN iPHONE 7 DILANCAR 2015

iPhone 6s,iphone 7 bakal dilancarkan pada pertengahan tahun 2015.sudah pasti kelebaran dan kecanggihan kedua-dua smartphone ini lebih tinggi dan harga juga pasti cantik!.
Baru sahaja syarikat gergasi pengeluar tetelpon pintar iaitu Apple Inc memperkenalkan gadget terbaru mereka iaitu iphone 6 dan juga iphone 6 plus,kini Apple inc akan mengeluarkan dan memperkenalkan dua lagi model baharu iaitu iphone 6s dan iphone 7.
Menurut sumber dari stabley times,apple inc akan melancarkan model baharu mereka iphone 6s pada musim bunga tahun depan manakala iphone 7 pula bakal dilancarkan pada september 2015.
iphone 7
“IPhone 6S mungkin mula dijual serentak dengan pelancaran jam tangan baharu Apple, iWatch,”.
Hujung tahun 2013,apple inc sudah pun melancarkan dua model baharu iaitu iphone 5s dan iphone 5c sebelum melancarkan dua lagi model baharunya pada ogos 2014 iaitu iphone 6 dan iphone 6 plus.
Namun menurut kenyataan dari apple inc,mereka akan menghentikan pengeluaran dan penjualan bagi model iphone 5c kerana sambutan bagi model ini kurang membarensangkan.
Spesifikasi iphone 6s dan spesifikasi iphone 7 akan admin kongsikan pada awal pelancaran tepeon pintar tesebut.
Harga iphone 6s dan harga iphone 7 juga akan admin kongsikan kemudian.harga iphone 6s dan harga iphone 7 di malaysia.
Apa pun,pasti anda yang gila iphone tidak sabar lagi dengan kehadiran smartphone ini kan?.jadi nantikan kemunculannya.pasti sizenya sahaja sudah cukup menggempakkan anda. :)__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com