░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

3/22/15

Doktor Nasihatkan Kim Kardashian Kurangkan Buat ‘Sex’Bintang program televisyen ‘Keeping Up With The Kardashian,‘ Kim Kardashian  dinasihati oleh doktornya untuk kurangkan aktiviti seks.

Kim yang merupakan isteri kepada penyanyi Rap, Kanye West, kelihatan begitu beriya-iya dan terdesak untuk hamil buat kali kedua.

Baru-baru ini, Kanye yang memuat naik gambar separuh bogel isterinya itu di laman sosial twitter telah mendapat perhatian peminatnya serta golongan media di Hollywood.

Menerusi temubual eksklusif E! News bersama bintang terkenal itu, ibu kepada North West yang kini berusia 20 bulan itu menyatakan yang dia benar-benar mahu hamil dan dia akan lakukan apa sahaja untuk mencapai matlamatnya.

Namun, dia telah dinasihati oleh doktornya untuk kurangkan membuat seks, Kim menyatakan dia dan suaminya membuat seks sekurang-kurangya 15 kali sehari.

Tidak tahulah mengapa dia begitu teruja untuk memberi adik kepada anaknya itu sehingga sanggup berbuat apa saja.
Apa-apa pun semoga berjayalah kepada Kim dan Kanye, usaha tangga kejayaan. 
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com