░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

3/20/15

Bila Minah Melayu Hilang Malu.. Kongsi Cerita Syok ‘Main’ Negro!




   
AMBOI.. meriah gile kami tengok perbualan di aplikasi mesej yang menggunakan nama grupNo rules ini.

Mana tak meriahnya, seorang ahli perempuan buka topik panas (gambar atas) bahawa dia baru lepas melakukan seks dengan lelaki Negro.

Yang tak tahan tu, tanpa malu dia siap describe ciri-ciri milik lelaki Negro yang membuatkannya amat puas hati.

Antara tukang sambut pula adalah wanita bertudung yang Mynewshub difahamkan merupakan seorang juru rawat…

  


Dari sini dapat dilihat betapa murahnya maruah sesetengah perempuan zaman ini dan perasaan malu nampaknya dah tak wujud lagi dalam diri budak-budak sekarang bila berbicara bab seks.

Masih ada sedikit simpati di hati kami untuk menutup wajah mereka-mereka yang berkongsi kisah panas lagi mengaibkan diri sendiri ini, tapi diharapkan lepas ini bawa-bawalah bertaubat ye.

Jangan nanti dah dapat penyakit kelamin baru tahu langit tinggi ke rendah dik oi..!
- MYNEWSHUB.CC


p/s:persoalannya macamana depa ni boleh dapat apa grup atau orang lain chat cuba habaq mai??

__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com