[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Bila Minah Melayu Hilang Malu.. Kongsi Cerita Syok ‘Main’ Negro!




   
AMBOI.. meriah gile kami tengok perbualan di aplikasi mesej yang menggunakan nama grupNo rules ini.

Mana tak meriahnya, seorang ahli perempuan buka topik panas (gambar atas) bahawa dia baru lepas melakukan seks dengan lelaki Negro.

Yang tak tahan tu, tanpa malu dia siap describe ciri-ciri milik lelaki Negro yang membuatkannya amat puas hati.

Antara tukang sambut pula adalah wanita bertudung yang Mynewshub difahamkan merupakan seorang juru rawat…

  


Dari sini dapat dilihat betapa murahnya maruah sesetengah perempuan zaman ini dan perasaan malu nampaknya dah tak wujud lagi dalam diri budak-budak sekarang bila berbicara bab seks.

Masih ada sedikit simpati di hati kami untuk menutup wajah mereka-mereka yang berkongsi kisah panas lagi mengaibkan diri sendiri ini, tapi diharapkan lepas ini bawa-bawalah bertaubat ye.

Jangan nanti dah dapat penyakit kelamin baru tahu langit tinggi ke rendah dik oi..!
- MYNEWSHUB.CC


p/s:persoalannya macamana depa ni boleh dapat apa grup atau orang lain chat cuba habaq mai??

__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search