[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Payudara Besar,Tuah Atau Sumpahan?

Memiliki payudara yang besar mungkin menjadi idaman sesetengah wanita. Namun bagi wanita yang mempunyai payudara besar tentunya idamkan payudara yang kecil. Sebenarnya apakah saiz yang paling sempurna? Kenapa LadyLista lihat di negara luar, berlumba-lumba wanita melakukan pembedahan plastik hanya untuk membesarkan payudara mereka. Walaupun mereka tergolong dalam kategori yang memiliki payudaya besar namun mereka sentiasa menganggap payudara mereka kecil.

Umumnya tahu, payudara wanita Asia sememangnya kecil namun adakah ia sesuatu yang patut dimalukan? Memang tak dapat dinafikan saiz payudara seseorang dapat meningkatkan keyakinan diri seseorang wanita itu. Dalam dunia hiburan pula, memiliki keindahan tubuh yang cantik dan payudara yang menggiurkan tentulah 'pakej' untuk meningkatkan nama dalam industri. Sebagai contoh seperti artis Vietnam, Elly Tran ha, meningkat naik dengan mendadak hanya kerana 'tuah' memiliki payudara besar.
Elly Tran ha


Jadi adakah memiliki payudara besar tuah? atau sumpahan?


Tuah
#3 - Sebagai Agen Pemanas
tatkala anda kesejukan kerana hujan ataupun berada di bilik 'chiller', anda sebenarnya memiliki salah satu agen pemanas yang paling best sekali. Semakin besar saiz payudara anda, semakin ia boleh dijadikan sebagai agen pemanas. Tuah untuk anda yang memiliki agen pemanas ini. Anda dapat menahan kesejukkan.

#2 - Tempat penyimpanan barang
Bayangkan anda di pawagam ingin menonton wayang. Tapi papan tanda 'dilarang membawa makanan dari luar' terpampang besar di sekitar pawagam tersebut. Jadi, inilah masanya anda sorokkan bungkusan coklat kegemaran anda. LadyLista yakin, tiada siapa yang perasan. #Tuah

#1 - Bantal empuk suami dan anak-anak
Disaat mereka dahagakan kasih sayang anda, tentunya payudara yang besar dapat memberi keselesaan yang berganda kepada mereka dan seterusnya meningkatkan lagi darjah kesayangan mereka pada anda

Sumpahan
(**sumpahan yang LadyLista maksudkan adalah kesukaran yang dialami oleh setiap wanita berpayudara besar**)#3 - Gegaran berganda
Jadi ini sememangnya masalah yang paling ketara bagi mereka yang memiliki payudara besar. Di saat anda bersukan contohnya berjoging, mungkin gegaran payudara anda seakan memuncak-muncak padahal anda hanya melakukan larian kecil sahaja. Bayangkan jika anda masuk larian pecut, tak dapat LadyLista bayangkan, mungkin payudara anda penyebab anda kalah.

#2 - Mencacatkan pemandangan sekeliling
Jadi memiliki payudara besar memang jelas mencacatkan pemandangan sekeliling, bayangkan anda memakai baju berpotongan leher yang besar, anda akan mencacatkan pemandangan lelaki lain kerana mata mereka anda tertancap pada anda. Jadi hati-hati memilih baju yang sesuai untuk anda yang memiliki payudara besar.


#1 - Menyukarkan aktiviti harian
Ini memang benar, antara keluh kesah yang LadyLista terima bagi mereka yang memiliki payudara besar adalah aktiviti yang terbatas. Bayangkan jika anda peminat gitar, anda tentukan perlu 'adjust' sedikit kedudukan payudara anda dengan gitar agar anda dapat bermain dengan selesa.

Jadi adakah payudara anda suatu tuah atau sumpahan? Anda tentukan sendiri. 
______________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
______________________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search