░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

9/5/14

Suami Paksa Isteri Mengandung Lakukan Hubungan Seks Dengan Pekerja BanglaSuami Paksa Isteri Mengandung Lakukan Hubungan Seks Dengan Pekerja Bangla 


Gombak: Seorang suami yang mempunyai nafsu binatang tergamak memaksa isterinya yang sedang sarat mengandung sembilan bulan melakukan hubungan seks dengan lelaki warga Bangladesh.

Difahamkan suspek berusia 34 tahun itu melakukan perbuatan kejam berkenaan bagi mendapatkan keseronokan serta merangsang nafsunya sendiri.

Suspek akan menonton perbuatan zina itu sebelum menyetubuhi pula isterinya di rumahnya terletak di Kepong.

Sumber polis berkata, wanita malang itu yang berusia 26 tahun akhirnya bertindak melarikan diri jam 10.30 malam Ahad lalu sebelum membuat laporan polis berhubung kejadian itu kelmarin.

“Mangsa yang tidak mahu mengikut kehendak gila suaminya tekad melarikan diri ke rumah rakannya.

“Berdasarkan keterangan diambil, mangsa mendakwa dipaksa beberapa kali oleh suami untuk melakukan perbuatan keji itu di rumah mereka,” katanya.

Menurutnya, suami mangsa turut merakam video aksi hubungan seks isterinya dengan lelaki Bangladesh yang juga rakan suspek.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com