░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

9/16/14

MAS nafi pesawat MH198 terbakarPUTRAJAYA – Penerbangan Malaysia (MAS) menafikan kebakaran merupakan punca pesawat MH198 terpaksa membuat pendaratan cemas di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) selepas berpatah balik dari laluan penerbangan ke Hyderabad, India seperti yang tersebar di laman sosial semalam.

Menurut MAS dalam satu kenyataan, pesawat berkenaan yang berlepas pada pukul 10.20 malam dari KLIA berpatah balik selepas kru kabin mengesan terdapat kerosakan pada peranti kawalan pandu auto (auto-pilot).

Akhbar Kosmo! difahamkan, pesawat Boeing 737-800 yang membawa 129 penumpang itu dijadualkan tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Rajiv Gandhi, Hyderabad pada pukul 11.55 malam kelmarin.

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com