░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

9/14/14

Dibogel Di Jalan Brooke


Miri: Seorang lelaki yang menimbulkan kekecohan akibat mabuk menanggung aib apabila dibogelkan sekumpulan lelaki dalam kejadian berhampiran sebuah pejabat kerajaan di Jalan Brooke, di sini, malam kelmarin.

Dalam kejadian jam 10 malam itu, lelaki berusia 40-an terbabit dipercayai di bawah pengaruh alkohol  mengeluarkan perkataan kesat kepada kumpulan lelaki berkenaan sehingga membuatkan mereka marah.


Sumber berkata, sebaik selesai minum minuman keras berdekatan  kedai makan di kawasan berhampiran, lelaki itu sengaja mencetuskan pertengkaran sehingga berlaku pergelutan.

Katanya, kumpulan lelaki berkenaan membelasah lelaki terbabit, kemudian menanggalkan seluar dipakainya dan ditinggalkan dalam keadaan tidak sedarkan diri di lokasi kejadian. 

MANGSA berjalan dalam keadaan berbogel selepas terbabit dalam pergaduhan.


“Mangsa yang tersedar beberapa minit kemudian bangun dan berjalan dalam keadaan berbogel dengan hanya memakai baju sehingga menarik perhatian orang ramai yang melalui kawasan terbabit.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com