░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

5/3/14

Terkini! Rakaman Audio Antara Kokpit Dan Pusat Kawalan Trafik Udara, KL Didedahkan Kepada Umum

KUALA LUMPUR - 2/5/2014 : Laporan awal tragedi MH370, yang antara lain mengandungi rakaman audio perbualan antara kokpit dan Pusat Kawalan Trafik Udara Kuala Lumpur, senarai kargo dan senarai penumpang pesawat itu, telah dikeluarkan pada Khamis oleh Kementerian Pengangkutan.

Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein berkata laporan itu dikeluarkan kerana selagi maklumat tertentu yang dikeluarkan tidak menganggu proses penyiasatan atau proses pencarian untuk pesawat yang hilang itu, ia seharusnya didedahkan kepada orang ramai.

Laporan awal itu adalah hasil daripada siasatan sepasukan pakar dalaman, yang dilantik oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, mengenai kehilangan pesawat MH370.

Pesawat itu hilang pada 8 Mac bersama 227 penumpang dan 12 anak kapal.Jom dengar Rakaman audio antara kokpit dan Pusat Kawalan Trafik Udara, KL
Klik button berwarna merah untuk mendengar


Berikut adalah Peta laluan pesawat MH370

Berikut adalah Peta laluan MH 370

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini

PRAY FOR #MH370
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com