░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

5/25/14

Kapal Terbang Emas Mewah Milik Putera Arab Saudi (5 Gambar)

Kapal Terbang Emas Mewah Milik Putera Arab Saudi (5 Gambar) | Kira-kira 10 tahun lepas, satu kajian menunjukkan jika harta kekayaan tujuh orang yang paling kaya di dunia diagih-agihkan kepada seluruh umat manusia, kemiskinan akan terhapus dari muka bumi ini!


Menurut majalah Forbes yang setiap tahun mengeluarkan senarai orang-orang yang terkaya di dunia, jumlah kekayaan mereka ketika itu ialah AS$204.8 bilion (RM737.28 bilion) Itu kajian tahun 2003, bayangkan kekayaan yang mereka miliki sekarang? 

Dan sebab dah terlalu super duper kaya, mereka mula berbelanja tak ingat dunia Antaranya hartawan Arab Saudi, Putera Alwaleed bin Talal Alsaud Untuk pengetahuan korang, Alwaleed yang juga anak saudara kepada pemimpin Saudi, Raja Abdullah dan antara orang terkaya di dunia Mamat ni memang stylo! Alwaleed memiliki pegangan dalam Citibank, Twitter dan News Corporation milik Rupert Murdoch, dan beliau disenaraikan oleh majalah Forbes sebagai orang ke-29 terkaya di dunia dengan aset bersih bernilai AS$18 bilion (RM55.8 bilion) Terbaru nak tau apa dia buat…dia tempah jet peribadi jenis A380 yang paling besar di dunia sekarang ni!





Sumber: Diarishare
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com