[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Kapal Terbang Emas Mewah Milik Putera Arab Saudi (5 Gambar)

Kapal Terbang Emas Mewah Milik Putera Arab Saudi (5 Gambar) | Kira-kira 10 tahun lepas, satu kajian menunjukkan jika harta kekayaan tujuh orang yang paling kaya di dunia diagih-agihkan kepada seluruh umat manusia, kemiskinan akan terhapus dari muka bumi ini!


Menurut majalah Forbes yang setiap tahun mengeluarkan senarai orang-orang yang terkaya di dunia, jumlah kekayaan mereka ketika itu ialah AS$204.8 bilion (RM737.28 bilion) Itu kajian tahun 2003, bayangkan kekayaan yang mereka miliki sekarang? 

Dan sebab dah terlalu super duper kaya, mereka mula berbelanja tak ingat dunia Antaranya hartawan Arab Saudi, Putera Alwaleed bin Talal Alsaud Untuk pengetahuan korang, Alwaleed yang juga anak saudara kepada pemimpin Saudi, Raja Abdullah dan antara orang terkaya di dunia Mamat ni memang stylo! Alwaleed memiliki pegangan dalam Citibank, Twitter dan News Corporation milik Rupert Murdoch, dan beliau disenaraikan oleh majalah Forbes sebagai orang ke-29 terkaya di dunia dengan aset bersih bernilai AS$18 bilion (RM55.8 bilion) Terbaru nak tau apa dia buat…dia tempah jet peribadi jenis A380 yang paling besar di dunia sekarang ni!





Sumber: Diarishare
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search