░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

5/10/14

AWAS!! Berhati-Hati Jika Singgah Di Surau Atau Masjid Di Kedah!!!Anda dinasihatkan agar berhati-hati apabila singgah di suaru atau masjid di dalam negeri Kedah. Tidak tahu samada cerita ini benar atau tidak. Ini telah diceritakan oleh seorang lelaki yang datang dari Kuala Lumpur telah singgah di satu surau untuk menunaikan solat.

Memandangkan telah masuk waktu solat dan yang ada di situ hanyanya dia dan Tok Imam, Tok Imam telah meminta lelaki itu " Tolong bang sat!"

Lelaki tersebut terus melompat dan memaki Tok Imam kerana fikir dia dipanggil "bangsat" oleh Tok Imam. Terjadi kekecohan sehingga datang seorang lain yang memberitahu lelaki itu bahawa sebenarnya ungkapan yang dinyatakan oleh Tok Imam ialah "Tolong azan sekejap".

Lelaki yang telah tersipu-sipu malu tersebut merajuk dan berkata "Tok Imam bang la..."

Kali ini Tok Imam pula mengamuk kerana fikir ia digelar "bangla" oleh lelaki tersebut..

@#$$%^&*(
Hehehe
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini

PRAY FOR #MH370
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com