░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

4/17/14

KARPAL SINGH TERLIBAT DALAM KEMALANGAN MAUT DI LEBUHRAYA UTARA SELATAN

Karpal Singh Dead Karpal Singh Terlibat Dalam Kemalangan Maut di Lebuhraya Utara Selatan
Takziah. Negara dikejutkan dengan perkhabaran mengenai peguam terkenal iaitu YB Karpal Singh terlibat dalam sebuah kemalangan maut dan terkorban didalam kejadian tersebut.
Digelar sebagai ‘Tiger of Jelutong’, berita kematian Karpal Singh dimaklumkan oleh ramai rakan-rakan politik beliau melalui laman sosial seperti Facebook Fanpage dan juga Twitter. Beliau terlibat dalam sebuah kemalangan di Lebuhraya Utara Selatan – Gopeng bersama-sama dengan pembantunya yang juga meninggal dunia dalam kemalangan terbabit.
FB Statement Karpal Singh Terlibat Dalam Kemalangan Maut di Lebuhraya Utara Selatan
Sebarang berita dan laporan penuh akan menyusul selepas ini. Kami akan berusaha untuk mendapatkan maklumat penuh dan sampaikannya kepada anda semua.
UPDATE:
Laporan Utusan Malaysia Online:
Ahli Parlimen Bukit Gelugor, Karpal Singh maut dalam satu kemalangan ngeri di kilometer 301.6, Lebuh Raya Utara-Selatan menghala arah utara berhampiran Gua Tempurung pada kira-kira pukul 1.30 pagi ini.
Turut terkorban dalam kemalangan berkenaan ialah pembantu peribadi beliau, Michael Cornandez.
Karpal yang dipercayai dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Pulau Pinang kerana perlu menghadiri satu kes mahkamah mati di tempat kejadian akibat cedera parah.
Kemalangan berlaku apabila kenderaan jenis Toyota Alphard yang dinaiki Karpal melanggar sebuah lori yang cuba menukar laluan tanpa memberi isyarat
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini

PRAY FOR #MH370
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com