░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

2/5/14

NURSE KERAJAAN MACAM PELACUR MURAHAN!

Tak sakit nak cari penyakit,itu lah gelaran kepada seorang lelaki yang bernama Ryutaro Ken yang mengepostkan status di laman sosial facebooknya yang kini sedang tersebar luas.
NURSE KERAJAAN MACAM PELACUR MURAHAN!
Sekadar Hiasan!
Dalam statusnya itu dia mengatakan yang jururawat kerja swasta bagu manakala jururwarat kerja kerajaan tidak bagus malah tidak ubah seperti pelavur murahan!.
Alangkan sakitnya hati para jururawat kerja kerajaan ini bila membaca status orang kurang hajar ini.di bawah ini adalah petikan dari status facebooknya.
“Swasta mmg la best layanan die sbb tu la mahal.. kalau kerajaan ni kan murah.. so layanan mcm pelacur murahan..

semua staff2 nurse kerajaan ni mmg dah mcm pelacur murahan..!!’
Admin pun tidak tahu apakah yang telah jururawat kerajaan itu lakukan padanya hingga tergamak penyangak ini berkata begitu.atau mungkin jururawat kerja swasta itu ada beri tips panas-panas padanya?..haha… yang pastinya identiti penyangak ini admin tidak paparkan sebab admin tidak pasti kerana artikel asal bukannya ada.. NURSE KERAJAAN MACAM PELACUR MURAHAN!
Tapi mungkin ada di antara anda yang kenal penyangak ini melalui gambarnya di bawah.
NURSE KERAJAAN MACAM PELACUR MURAHAN!
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com