[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

KETAT! 3 GAMBAR SITI SALEHA GUNA LEGGING HAMPIR MENAMPAKKAN KAWASAN "TIDAK SEWAJARNYA"


Makin hari makin seksi pulak pelakon Siti Saleha ni kann..Depan umum dah selamba je pakai seluar legging ketat sampai terdedah bentuk badan..

Dulu elok je pakaian dia.., tapi mungkin kerana nak ikut fesyen semasa.., Siti Saleha beralih arah ke pemakaian yang lebih seksi dan up to date..

Apapun.., admin rasa kalau Siti Saleha pakai yang lebih bersopan sikit, tak kurang pun kecantikan yang Tuhan anugerahkan tu kannn.. Pakai legging seksi macam tu bukan bermakna akan jadi extra cantik punn...

Kekadang, pakai ketat-ketat macam tu akan menambahkan lagi kutukan dan kritikan dari peminat.. Kalau sanggup kena kutuk.., sila teruskan je lah.. Bukan gua yang rugi.. Peace!!


______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search