░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

2/1/14

KETAT! 3 GAMBAR SITI SALEHA GUNA LEGGING HAMPIR MENAMPAKKAN KAWASAN "TIDAK SEWAJARNYA"


Makin hari makin seksi pulak pelakon Siti Saleha ni kann..Depan umum dah selamba je pakai seluar legging ketat sampai terdedah bentuk badan..

Dulu elok je pakaian dia.., tapi mungkin kerana nak ikut fesyen semasa.., Siti Saleha beralih arah ke pemakaian yang lebih seksi dan up to date..

Apapun.., admin rasa kalau Siti Saleha pakai yang lebih bersopan sikit, tak kurang pun kecantikan yang Tuhan anugerahkan tu kannn.. Pakai legging seksi macam tu bukan bermakna akan jadi extra cantik punn...

Kekadang, pakai ketat-ketat macam tu akan menambahkan lagi kutukan dan kritikan dari peminat.. Kalau sanggup kena kutuk.., sila teruskan je lah.. Bukan gua yang rugi.. Peace!!


______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com