░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

2/2/14

[ Gosip ] Gambar Shila Amzah terkangkang undang kontroversi

Kontroversi tentang gambar-gambar beraksi kurang senonoh yang dikaitkan dengan Shila Amzah memang bukan perkara baru dan sudah beberapa kali berlaku sebelum ini.

Shila Amzah kembali menimbulkan kontroversi, gambar shila amzah, artis, penyanyi, hiburan, gossip

Pada Jun dan Ogos tahun lalu, bekas kekasih Sharnaaz itu pernah dihentam peminat kerana berkongsi beberapa keping gambar dalam keadaan berpakaian ketat sehingga memperlihatkan bentuk tubuh badannya. Baca tiga artikel di bawah untuk lebih lanjut.


Terbaru, Shila Amzah kembali menimbulkan kontroversi apabila berkongsi sekeping gambar yang memperlihatkan dirinya cuba melentur badan sehingga kakinya terkangkang ke atas. Aksi tersebut dilakukan dalam keadaan bertudung.

Shila Amzah kembali menimbulkan kontroversi, gambar shila amzah, artis, penyanyi, hiburan, gossip

Kebanyakan peminat yang menjadi pengikut Shila tidak senang dengan perkongsian gambar itu kerana menganggap aksi berkenaan tidak beradab dan kurang manis sebagai wanita bertudung.
Meskipun, ramai peminat mengetahui tindakan Shila itu dilakukan tanpa niat namun kata mereka, sebagai seorang artis bertudung, dia seharusnya sudah sedia maklum bahawa setiap inci perbuatannya akan diperhatikan dan dihakimi oleh orang luar.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com