░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

1/30/14

Semakan Status Ujian Kompetensi ICT KPM

Masih ingat lagi dengan Ujian Kompetensi ICT yang telah diadakan kepada guru-guru oleh Kementerian Pendidikan Malaysia pada tahun lepas? Sekarang anda sudah boleh membuat semakan status ujian kompetensi ICT anda. 

Semakan Status Ujian Kompetensi ICT KPM


Saya sudah dan Alhamdulillah BERJAYA mencapai tahap kompetensi ICT seperti yang dikehendaki. Bagi membuat semakan anda hanya perlu memasukkan Nombor Kad Pengenalan sahaja. 

Boleh buat semakan di sini : 


Dalam semakan status tersebut akan dinyatakan samaada anda melepasi tahap kompetensi ICT atau pun tidak. Juga disertakan beberapa maklumat asas perkhidmatan anda bagi memastikan status tersebut adalah kepunyaan anda. 

Namun, tidak dinyatakan pula apa-apa tindakan atau apa yang bakal menanti mereka yang TIDAK melepasi tahap kompetensi. Sekalipun pada masa awal ujian tersebut diadakan, ada juga bunyi-bunyi yang mengatakan guru yang tidak melepasi tahap kompetensi akan dihantar berkursus ICT. Itu belum pasti. Walaubagaimanapun, sama-sama lah kita nantikan. 

Semoga berjaya!

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com