░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

1/30/14

Salji turun di Malaysia (terengganu) ?

Sejak 2 3 hari ini, ramai je orang post di laman Facebook mengenai salji yang turun di Indonesia. Siap ada video salji turun di Indonesia. Kebenaran mengenai isu dan video tersebut tidak dikenalpasti. Banyak orang yang mengatakan, video salji turun di Indonesia itu adalah keadaan yang berlaku bulan ogos tahun lepas di Indonesia. Tapi, yang peliknya.. kenapa 2 3 hari ini video itu baru tersebar. Rasanya, sebelum ini tak ada pun.

Kuala Terengganu dijangka bersalji
macam gambar edit je
Sekejap tadi, online Facebook terjumpa pulak satu isu baru mengenai salji. Kali ini gambar keratan akhbar yang mengatakan "Kuala Terengganu dijangka bersalji pada minggu depan". Terkejut jugak aku tengok keratan akhbar tu. Tak tahu pulak dari akhbar mana. Kuala Terengganu..tempat tinggal aku kot. Kalau betul-betul turun salji, tak tahu la tahap kesejukkannya macam mana. Sejuk hujan pun dah tak boleh tahan. Tapi, aku perasan jugak.. sejak 2 3 hari ini..keadaan macam sejuk semacam je di Kuala Terengganu ni. Air paip pun sejuk. Mandi tengahari pun rasa sangat sejuk air paip tu. Urmm...apakah maksud semua ini?______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com