░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

1/15/14

Penyokong TRW tak puas hati reka bentuk jersi baru Kelantan FA 2014Hari ini berlangsungnya pelancaran jersi baru bagi pasukan Kelantan FA. Namun, lain pula ceritanya apabila ramai penyokong TRW nampaknya kurang menggemari rekabentuk baru untuk baju tahun 2014 ini.

Ramai yang tidak berpuas hati apabila jersi kali ini kurang menarik dan ditambah dengan elemen yang sarat dengan iklan-iklan penaja.Ada penyokong yang berterus terang melabel jersi kali ini seolah-olah seperti "papan iklan". Malah logo penaja KICAP ADABI membuatkan ramai peminat kecewa melihatnya.Di sebalik kekecewaan itu, ramai penyokong berharap pasukan kali ini dapat memenangi piala seperti tahun-tahun yang lepas.

Jom saksikan pelancaran baju pasukan Kelantan FA dibawah:
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com