░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

1/12/14

PENGARUH SEKS! KANAK-KANAK UPLOAD GAMBAR CIUM DALAM FACEBOOK



Aduh… apa nak jadi dengan budak-budak sekarang? 

Umur baru putik jagung dah pandai tangkap gambar berpeluk bercium dengan kekasih kemudian muatnaik di laman Facebook. 

Aksi ini disokong pula kawan-kawan lain yang menyifatkannya tindakan sweet dan buat mereka cemburu. 

Kalau umur macam ini dah pandai berkucupan depan orang tak taulah apa lagi yang bakal dibuat kat belakang. 

Ibu bapa, tolonglah pantau anak-anak anda dan periksa laman sosial mereka selalu.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com