░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

1/11/14

NGERI!! LELAKI KANTOI MASUKKAN BOTOL DALAM LUBANG DUBUR


sumber: tengoktvonline.blogspot.com
Seorang lelaki di China kantoi memasukkan botol ke dalam lubang duburnya apabila keputusan X-Ray ditunjukkan kepada beliau.

Pada mulanya, lelaki yang tidak mahu dikenali itu pergi ke Hospital kerana mengadu sakit perut. Apabila kakitangan perubatan cuba mencari punca kesakitan dengan memberikan beberapa soalan, lelaki itu mendakwa tidak tahu apa-apa yang berlaku kepada dirinya.

Namun, setelah melakukan imbasan dengan mesin X-Ray, barulah lelaki itu mengakui apa yang sebenarnya yang telah berlaku.

Beliau mengatakan botol itu dimasukkan ke dalam dubur di rumahnya namun telah tersekat ketika hendak mengeluarkannya. Lebih malang apabila ketika beliau cuba menggunakan wayar keluli untuk mencungkil keluar botol itu, namun tidak berjaya apabila wayar itu turut tersekat.
Doktor telah menjalankan pembedahan untuk mengeluarkan botol yang terperangkap didalam ususnya.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com