░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

1/14/14

Jenis Pakaian Seksi Buat Lelaki Tergoda

Topik kali ini lebih terbuka bukan cerita tentang seks pun. Am sebagai lelaki nak bagitahu wanita hari ini. Pakaian seksi di mata lelaki bukan bermaksud anda berpakain seperti orang gila tunjuk yang tak sepatutnya tunjuk. Adakah anda memakai baju t-shirt kecik berseluar londeh nampak bahagian belakang itu anda anggap ianya seksi? haha².

Seorang lelaki mungkin memandang seksi itu dari sudut berbeza. Pakaian bagaimana sebenarnya yang buat lelaki menganggap ia lebih seksi. Jadi sekiranya anda mahu menarik perhatiannya dengan cara permakaian anda. Am akan kongsikan beberapa jenis pakaian yang diaggap seksi oleh kebanyakkan lelaki. Yeah!
gambar awek
➨ Baju Off-Shoulder
Mendedahkan apa yang tidak perlu boleh menampakkan wanita semakin murah, bukannya seksi. Jadi mainkan perasaan lelaki dengan hanya menunjukkan sedikit kulit anda iaitu di bahagian bahu dan sedikit bahagian belakang. Kebanyakan lelaki merasakan ia sangat seksi.

gambar awek

➨ Baju Lelaki
Mengenakan baju yang ketat tidak akan menonjolkan keseksian terutamanya jika badan anda tidak tone seperti model Victoria’s Secret! Sesekali, cubalah memakai kemeja lelaki atau t-shirt bersaiz besar kerana unsur yang anda terapkan di dalam gaya anda memberikan keseksian semula jadi.

gambar awek

➨ Sifon Jarang
Sifon bukan sahaja membuatkan badan anda tampak lebih menawan, ia juga sangat disukai oleh lelaki. Mengapa? Sifon kebanyakan jarang membuatkan si dia nampak sedikit corak atau warna pakaian dalam anda. Walaupun anda mengenakan camisole, sifon masih dapat memberikan bayangan bentuk badan anda yang membuatkan lelaki termimpi-mimpi. Oh! tidak...

gambar awek

➨ Kasut Tinggi
Rasa y'all kaum wanita pasti tertanya, adakah lelaki akan menyedari ketidak selesaan anda memakai kasut setinggi 5 inci? Jawapannya, jarang yang perasan! Kerana mereka sedang memerhatikan kaki anda yang berotot ketika menggenakan high heels . Kasut bertumit tinggi juga menampakkan anda lebih kurus dan memberikan bentuk badan yang lebih langsing secara ilusi kepada orang yang melihat anda.

Di atas sekadar perkongsian pakaian seksi di mata lelaki. Nak tarik perhatian lelaki sebenarnya banyak caranya. Anda wanita mempunyai gaya penarik masing-masing, so apa nak hairannya? Kalau tanya Am, bagaimana pula wanita seksi bagi pandangan Am? Dengan slumber menjawabnya.. wanita yang sedang asyik membaca artikel ini lagi seksi apatah lagi yang mengomen dibawah..Oh..aku tergoda..aku tergoda~tergoda².

Am tertanya juga kenapa wanita sanggup membeli pakaian mahal² untuk memikat lelaki? Sedangkan lelaki sangat suka kalau wanita tidak berpakaian. ^_^ .. Haha.. 
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com