[Latest News][6]

aaa
aab
Adi Putra
Aidil Zafuan
alam
Anime
Anzalna Nasir
Article
berita
Betul Ke Bohong
Bola
canggih
cantik
Cartoon
Cerita Ghairah
CINTA
Cool
Download
Drama
Dunia Accident
Dunia aneh
Dunia Automobil
Dunia Fotografi
Dunia Gosip
Dunia Haiwan
Dunia Hot
Dunia Jenayah
Dunia Kesihatan
Dunia Loving
Dunia Pelik
Dunia Sukan
E-BOOK
Easy to Buy (Online Shop)
Emma Maembong
Event
Fail
gadget
game
GOOGLE ANALYTIC
Hafiz
Hairul Azreen
Hanez Suraya
Hanis Zalikha
hantu
Ingatlah
Insaflah
Internet
INTERNET BISNES
Jawatan Kosong
Kerja Kosong
Khai
Kita
kosmo
Lawak
Lawak Gambar
Lawak Pendek
Lawak Video
lirik english
lirik melayu
Lucu
macam-macam
Magazine
Makanan
Mamat
Manusia(setan)
Memasang Related Post
Menarik
Metro Arena
MH370
Mohd Mentor
motivasi
Nabila Huda
NUFFNANG
nyummy
PAID TO CLICK
Petua
Rahim R2
RAHSIA KAD PREPAID
Remy Ishak
Rosma AF
Sharifah Sakinah
Syazwan Zulkifly
Teka-Teki
Teka-Teki Gambar
teknologi
tips
tradisi
TUTORIAL
unik
video
weird
Zarema Zainal
Zizan Razak

Punca Faizal Ismail (FBI) Letak Jawatan Hot FM

Punca Faizal Ismail (FBI) Letak Jawatan Hot FM | Bermula dari akaun Twitternya pagi tadi, Faizal Ismail telaah mengemparkan peminatnya dengan status perletakan jawatan dari stesen radio Hot FM. Bagaimanapun, ramai yang sangsi kerana menyangka ianya hanya satu propa dari beliau.


Namun menerusi laman facebooknya pengacara terkenal Faizal B Ismail (FBI) telah mengesahkan yang berita beliau akan meletak jawatan di stesen radio Hot FM berkuatkuasa 24 Oktober 2013 itu benar. Bagaimanapun, tiada info lanjut dari beliau sebab/punca perletakan jawatannya itu.


Namun bagi yang perasan, satu status di facebook sebelum itu telah dimuat naik oleh beliau sendiri. Status tersebut berbunyi,
Alhamdulillah.. FBI Entertainment dah terlibat dgn beberapa produksi tv yg akan ditayangkan tak lama lagi. Bukan tu je, kami sediakan servis a to z utk sebarang acara (event management) company annual dinner, family day, corporate video, stage show dan macam2.. jika berminat sila email ke entertainmentFBI@gmail.com
Yup...agak jelas, admin rasa inilah punca sebenar mengapa FBI meletak jawatannya dari Hot FM, mungkin beliau ingin memberikan fokus 100% terhadap syarikat beliau sendiri.

Punca Sebenar Faizal Ismail (FBI) Letak Jawatan Hot FM

Apapun, tahniah diucapkan kepada FBI kerana berani menceburi bidang perniagaan yang penuh dengan dugaan ini. Semoga anda terus berjaya dan pastinya ramai peminat akan merindui celoteh anda di corong radio nanti.....

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

About Author Buddy-On9

Apa Kejadahnya Semua Ini!!! Berita-berita terkini, panas di pasaran.

Start typing and press Enter to search