░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

10/30/13

Punca Faizal Ismail (FBI) Letak Jawatan Hot FM

Punca Faizal Ismail (FBI) Letak Jawatan Hot FM | Bermula dari akaun Twitternya pagi tadi, Faizal Ismail telaah mengemparkan peminatnya dengan status perletakan jawatan dari stesen radio Hot FM. Bagaimanapun, ramai yang sangsi kerana menyangka ianya hanya satu propa dari beliau.


Namun menerusi laman facebooknya pengacara terkenal Faizal B Ismail (FBI) telah mengesahkan yang berita beliau akan meletak jawatan di stesen radio Hot FM berkuatkuasa 24 Oktober 2013 itu benar. Bagaimanapun, tiada info lanjut dari beliau sebab/punca perletakan jawatannya itu.


Namun bagi yang perasan, satu status di facebook sebelum itu telah dimuat naik oleh beliau sendiri. Status tersebut berbunyi,
Alhamdulillah.. FBI Entertainment dah terlibat dgn beberapa produksi tv yg akan ditayangkan tak lama lagi. Bukan tu je, kami sediakan servis a to z utk sebarang acara (event management) company annual dinner, family day, corporate video, stage show dan macam2.. jika berminat sila email ke entertainmentFBI@gmail.com
Yup...agak jelas, admin rasa inilah punca sebenar mengapa FBI meletak jawatannya dari Hot FM, mungkin beliau ingin memberikan fokus 100% terhadap syarikat beliau sendiri.

Punca Sebenar Faizal Ismail (FBI) Letak Jawatan Hot FM

Apapun, tahniah diucapkan kepada FBI kerana berani menceburi bidang perniagaan yang penuh dengan dugaan ini. Semoga anda terus berjaya dan pastinya ramai peminat akan merindui celoteh anda di corong radio nanti.....

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com