░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

10/31/13

KELANTAN MENANG,AKU ROGOL MAK AKU!

Final piala malaysia 3 november 2013 pahang vs kelantan semakin terasa bahangnya yang bakal berlangsung di stadium shah alam nanti.
Ya sukan,sukan juga dan minat serta sokong,sokong juga tapi ada seorang penyokong yang agak bodoh dan mungkin orang ini dan memang bodoh kot.di dalam facebook mat bodoh ini melontarkan kata-kata lucah dari maknya kepada pemain kelantan.antaranya “kelantan babi cibai sial pukimak..orang kelantan sakai”.”kalau kelantan menang aku sanggup rogol mak aku”.”kalau kelantan menang aku sanggup jadikan mak aku pelacur”!.
Jadi,bagi anda.adakah orang ini gila atau memang gila?.haha..Apa-apa pun  lihat snapshot gambar di bawah ini.
KELANTAN MENANG,AKU ROGOL MAK AKU!sama-sama lah kita menyokong pasukan pilihan kita sendiri sama ada pahang mahu pun kelantan.menyokonglah secara sihat dan jangan seperti seorang mat bodoh ini.adeii.. harap dia akan mendapat pengajaran darinya sebab kata-kata kesat beliau kepada maknya.hhmmm..sedih!….
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com