░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

10/30/13

Cara Buka Website Blog Kari Ngeri Yang Kena Block / Ban

Cara Buka Website Blog Kari Ngeri Yang Kena Block / Ban

Blog kari ngeri merupakan blog yang paling ngeri dan seram di Malaysia. Memang sinomin dengan kandungan video dan gambar-gambar kat blog yang sememangnya ngeri. Sesiapa yang dah tengok atau masuk blog ni, mesti dah tak nak masuk lagi melainkan seseorang ni pencinta mayat atau kematian.

Untuk pengetahuan anda, blog kari ngeri yang sebenar telah kena banned baru-baru ni olehblogger kerana kandungan yang ngeri dalam blog tersebut. Oleh itu, blog tersebut dah kena delete dan tak beropersi lagi dalam talian. Punca blog tersebut kena banned sebab ada sesetengah pengunjung membuat laporan bahawa blog tersebut sebagai “abuse”.

P/s: Kenapa perlu ban sesuatu yang elok kan? Memang artikel-artikel blog tersebut ngeri tahap gaban tapi kan itu terpulang kepada hak individu masing-masing nak tengok atau tidak. Itulah lumrah manusia tidak suka tengok orang senang & berjaya.

INFO TERBARU: 

Cara nak buka website tersebut senang je anda perlu pergi ke sini: 
Ini pula facebook fan page blog kari ngeri: www.facebook.com/KariNgeriBlog

Like facebook page saya kalau anda pembaca setia blog 3 dalam 1
Follow : Blog 3 Dalam 1
Add Circle : Google+
Twitt Me: Twitter

Sumber
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com