░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

8/30/12

Gambar Cara-Cara Wanita Bersunat


Kalau geli ngeri, tengoklah sebelah mata jek eh.

Sunat, korang yang baca laki perempuan mestilah semuanya dah sunat. Tak kiralah lelaki ke perempuan. Kalau yang lelaki, kita tau lah kan Tok Mudim datang rumah bagi abang/adik lelaki berendam pastu pakai kain pelekat ikat kat atas aih camane nak describe aku pun tak reti. Tapi aku pernah lah tengok orang laki bersunat. Bukanlah aku tengok tok mudim tu potong ape hoih :)

Kalau perempuan sunat ni selalunya time dia masih bayi lagi kan. Jarang lah aku dengar perempuan sunat time dia darjah 4. Eww mak camane tuh. Hikhik. Gambar-gambar yang aku tengok ni pasal perempuan sunat kalau tak silap. Kalau silap tolong maafkan. Aku tak pasti kenapa diorang bersunat dengan umur yang dah besar dan jugak kenapa sampai berdarah-darah. Weh macam seram kalau tengok. Bila aku ada anak aku pikir banyak kali nanti nak sunatkan ke tak Hehe. Cara semua yang ada dalam gambar ni nampak macam sangat kejam. Sedangkan kalau kat Malaysia tak silap aku, ada orang bagitau, dia cuma potong siket je dalam 3 saat dan baby dia pun tak sempat nak menangis cuma hanya terkejut. Tapi nape dalam gambar ni diorang menangis terok. Dah terbanyak pulak aku membebel meh tengok gambar ye :)

Ni kat Indonesia
Sunat Wanita
Sunat
Wanita Bersunat
Wanita Bersunat Atau Berkhatam

Ni kat Afrika
Copy Protect

Ini Kat Iraq
Wanita Iraq Bersunat
Wanita Berkhatam 3
Wanita Bersunat Dan Berkhatam

Aku ngeri nape muka dorang macam sakit sangat. Sunatlah anak anda ketika dia masih bayi. Jangan biar dia tersipu-sipu bukak kain lepastu menjerit sebab kesakitan selepas disunat. Islam agama yang bertimbangrasa.

_______________________________________________
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
TOLONG KOMEN SEKALI YEA..
Komen anda amat-amat saya hargai
______________________________________________________

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com