░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█▀█░█░░░█▀▀░█▀█░█▀▀░█▀▀░░░░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░░░░░ ░░░░█▀▀░█░░░█▀░░█▀█░▀▀█░█▀░░░░░█░░░█░█▀░░░█▀░░░░░░█░░█▀█░█░░▀▄░░░░░ ░░░░█░░░█▄▄░█▄▄░█░█░▄▄█░█▄▄░░░░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

8/23/16


Terlalu Mencintai Pengkid ,Pelakon Kanak-kanak "Tentang Bulan" Fatin Nur Afifah Akhirnya Bertatoo|Pelakon yang pernah membintangi filem kanak-kanak “Tentang Bulan”, Effy atau nama sebenarnya Fatin Nur Afifah sanggup bertattoo gara-gara mencintai seorang perempuan tomboi atau lebih dikenali sebagai pengkid yang bernama Puteri Sarah atau nama "manjanya" ahakss.. sebagai pengkid adalah Putt.


Putt kau tetapi  dihatiku.. or pinggangku..


letak dekat dahi lebih elok kot..

Cinta yang sungguh mendalam terhadap Pengkid yang bernama Putt ini diakui sendiri oleh Effy melalui luahan hatinya di dalam blog miliknya, effy terry's (sekarang dah tutup) tapi salah satu entry yang pernah diletakkan dalam blog Effy ni seperti dibawah:
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Terlalu Mencintai Pengkid ,Pelakon Kanak-kanak "Tentang Bulan" Fatin Nur Afifah Akhirnya Bertatoo

Penduduk pangsapuri empat tingkat dekat sini cemas apabila seekor ular tedung dijumpai menjalar keluar dari tingkap di tingkat tiga blok berkenaan.


"Ular sepanjang dua meter itu menjalar keluar dari tingkap di tingkat tiga. Kami terus hubungi penjinak ular dan dia yang tangkap ular berkenaan dan memasukkannya ke dalam guni," kata seorang ahli perniagaan, Shaharudin Ahmad, 46, yang merupakan penduduk di rumah pangsa Taman Pauh Jaya.
Reptilia itu dipercayai digunakan dalam pertunjukkan yang disimpan di tingkat tiga blok pangsapuri berkenaan telah terlepas dari sangkar pada Isnin.
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Kecoh Bila Ular Tedung Ini Menyelinap Masuk Flat

Saya berhubung dengan bekas kekasih lelaki Nigeria, ‘Jun’ melalui telefon awal hari ini. Dia kedengaran mesra dan saya percaya Jun meluahkan perasannya dari hati tulus ikhlas.

“Kita kongsikan kisah ini bersama masyarakat agar gadis tempatan di luar sana yang masih dibelenggu cengkaman lelaki Nigeria mampu tersedar akan kesilapan yang sedang mereka lakukan,” ujar saya. Jun bersetuju. Saya berjanji dengan gadis yang dilahirkan dalam keluarga berada itu untuk tidak mendedahkan identitinya.

“Saya dan Charles berjumpa di laman sembang IMPU pada tahun 2010. Dari situ kami kemudian berhubung melalui Yahoo Messanger. Selepas itu, Charles beralih ke akaun Facebook. Saya lihat ketika itu dia hanya menggunakan gambar avatar kartun sahaja,” ujar Jun.


Berikutan pujuk rayu dan godaan Charles, pada Oktober 2010, Jun membuat keputusan berkunjung ke apartment yang disewa oleh lelaki Nigeria terbabit di Puchong, Selangor.

“Waktu itu dia tinggal berseorangan, apartment disewa dengan harga RM1,250 sebulan. Charles memberitahu saya, ayahnya sudah lama meninggal dunia akibat kegagalan buah pinggang berfungsi. Manakala ibunya seorang professor dan dia anak ke 3 dari 7 beradik.

Saya pernah bertanya, mengapa dia datang ke Malaysia? Charles kemudian berkongsi kisah sedih yang terpaksa dia lalui.

Dia mendakwa keluarga ayahnya kaya namun selepas ayahnya meninggal dunia, dia dan adik-beradik hanya dibesarkan oleh ibu mereka kerana telah diketepikan oleh keluarga ayahnya. Namun akibat hasad dengki, ahli keluarga ayahnya didakwa cuba menggunakan ilmu hitam, vodoo, terhadap dirinya. Berikutan itu Charles terpaksa melarikan diri.

Katanya, dia datang ke Malaysia hanya berbekalkan wang tunai 200 US Dollar sahaja. Saya dilahirkan dalam keluarga senang dan memang sifat saya terlalu cepat berasa simpati apabila mendengar kisah sedih yang diceritakan kepada saya,” kata Jun.

Tambah Jun, dia pernah melihat gambar ibu Charles dan wanita itu juga pernah menghubungi anaknya beberapa kali ketika dia keluar bersama bekas kekasihnya itu.
“Kalau dia melarikan diri ke Malaysia, bagaimanakah Charles berpeluang menuntut di kolej di Puchong?,” soal saya.

“Satu hari dia berjalan di Kota Raya, Kuala Lumpur dan mendakwa ada orang bertanya hendak belajar ke tidak? Dia kata dia telah ditipu semasa memasuki kolej itu.

Dia terpaksa berjalan kaki dan menumpang di rumah kenalan. Cerita itu membuatkan saya berasa lebih simpati kerana mendengar kisah orang berada dalam kesusahan. I felt terrible for him.

Charles memaklumkan kepada saya bahawa dia mengambil jurusan teknologi maklumat, IT. Pada awalnya, dia mendakwa berasal dari Bahamas tetapi di kad pelajar mencatatkan dia warga Nigeria,” kata gadis itu lagi.

Menurut Jun, Charles fasih berbahasa Inggeris tetapi jika bersama rakan, mereka berkomunikasi dalam bahasa ibunda, Ibbo.

“Antara ayat yang digunakan oleh Charles paling awak suka dengar?,” tanya saya.

“Dia selalu menghantar pesanan ringkas di awal pagi, baby I will dream of you in my sleep tonight and hopefully that you will be safe out there, I love you always. Dia selalu cakap, no matter what, I am in this with you forever. Dia juga berjanji untuk mengahwini saya,” jelas gadis berusia 30 tahun itu.

“Berapa lama selepas berjumpa, dia mula berjanji akan mengahwini awak?,” soal saya lagi.

“Selepas seminggu sahaja. Dia tahu saya suka memasak dan dia memuji saya kerana pandai memasak. Charles juga selalu memasakkan makanan untuk saya ketika berada di rumah dia.

Keluarga saya memang tidak mengetahui perhubungan kami. Tetapi kemudian kakak saya terjumpa gambar kami berdua dan my sister called me stupid sebab dia kata lelaki Nigeria tidak boleh dipercayai, tujuan mereka hanya untuk menagih wang, kegembiraan dan s3k$,” terangnya.

“Your sister is right,” celah saya.

Menurut Jun, dia telah menyerahkan ribuan ringgit wang pinjaman pelajarannya kepada Charles.

“Kalau kami keluar membeli barangan dapur bersama, dia tidak pernah memberitahu saya sama ada duit dibawa mencukupi atau tidak tetapi apabila sampai di kaunter juruwang, tiba-tiba duit tidak mencukupi, dia akan meminta saya menjelaskan bayaran lebihan. Sampai sekarang, dia masih berhutang dengan saya lagi,” kata Jun.

Ternyata beberapa artikel hasil tulisan saya berhubung lelaki Nigeria di blog ini memberikan kesan kepada tindakan dan fikirannya.

“Bila saya terbaca artikel di mazidulakmal.com dan berita di akhbar, saya mula bercerita hal ini dengan teman baik saya, berkebetulan ayah dia pegawai polis di Bukit Aman dan dia menyakinkan, saya telah ditipu. Saya mula tersedar.

Saya membaca blog bermula Jun 2011 dan setiap kali membaca, saya berada di dalam state of denial.

Kekadang ada masanya, Charles menyuruh saya menghantar dia kekelas dan pernah dia meminta saya membawa dia ke kolej di Nilai, Negeri Sembilan, kononnya ke sana untuk mendapatkan khidmat nasihat dari pensyarah berhubung thesis dia.

Bila saya bertanya dia mengambil degree, master atau Phd? Dia hanya berkata, IT,” jelas Jun.

“Sepanjang perhubungan selama setahun dua bulan itu, pernah awak rasa dicurangi?”

Soalan itu saya kemukakan.

“Pernah saya menelefon dia, katanya tidak berada di rumah. Apabila saya berkunjung ke apartment dia sehari kemudian, saya terjumpa toilteries, baju perempuan, tuala tetapi bukan milik saya, rambut panjang sedangkan rambut saya pendek pada ketika itu. Bilik pula bersepah.

Bila saya bertanya mengenai semua barangan ditemui, dia naik angin, meluru keluar bilik dan menumbuk barangan di dalam rumah.

Tetapi dia tidak pernah memukul saya, selalunya hanya memberikan amaran supaya saya tidak mengambil tahu dengan siapa dia berkawan. Jangan sesekali mengusik barangan di rumah dia dan menyentuh telefon bimbit dia ,” ujar Jun.

“Pernah terjumpa kondom terpakai?,” tanya saya.

“Banyak sangat, kondom tidak terpakai banyak dalam simpanan dia. Kondom terpakai di dalam bakul sampah,” jelasnya.

Tambah Jun, apartment 3 bilik dihuni oleh Charles itu dilengkapi peti ais besar dan televisyen berskrin besar.

“Menariknya, selepas lima bulan saya bertemu dia, masuk seorang rakan serumah dia, kononya pelajar tetapi berusia 39 tahun dan tidak pernah pergi ke kelas,” kata Jun.

“Saya tidak mahu tahu tentang perincian kerana mungkin terlalu peribadi. Bilakah awak mula mengadakan hubungan s3k$ dengan Charles?,” tanya saya.

“Hujung November 2010. Kami berjumpa Oktober, mula bersembang di laman sosial pada pertengahan November dan kemudian perhubungan menjadi semakin serius,” ujarnya.

“Adakah hubungan itu kerana duit atau s3k$? Seperkara lagi, adakah lelaki Nigeria ini memang pandai membelai wanita tempatan sebelum dan selepas s3k$?”

Berat rasanya untuk saya mengemukakan soalan itu.

“Dia tidak boleh mendapatkan duit banyak daripada saya. Pasal soalan kedua itu, yes! It is true. They really treat you like a queen. Sebelum mengadakan hubungan s3k$, Charles membelikan saya barangan, melayan dengan baik, membawa saya keluar makan dan kemudian memberikan urutan kaki.

Bila dia membawa saya balik ke rumah, dia akan mengurut tubuh saya. Memandangkan saya tidak pernah dilayan sebegitu, s3k$ menjadi satu ketagihan. Dia bijak menyentuh bahagian tubuh dan tahu titik kelemahan wanita sekaligus membuatkan saya berasa khayal.

Kalau kita kata jangan, dia akan berhenti dan kemudian memujuk kembali sehingga dia berjaya. Untuk pertama kali, saya tahu, apa saya lakukan salah tetapi dia membuat saya berasa selesa. Baby, this is a way how to experiance life and normal for adults and you are a woman now,” terang Jun tanpa ragu.

“Itu kali pertama awak mengadakan hubungan s3k$?,” soal saya.

“Ya,” balasnya ringkas.

Tambah Jun, bekas teman lelakinya itu peminum arak.

“Apabila saya katakan kepada dia, saya tidak minum (arak), untuk mengambil hati saya, dia mengeluarkan semua tin alkohol di dalam peti ais dan buang. Dia kemudian berkata, I don’t drink anymore because of you baby,” katanya.

“Awak memang berasa yakin Charles mempunyai teman wanita lain?,” soal saya.

“Gadis Cina dan dia juga berjumpa dengan gadis lain di luar. Saya percaya gadis Cina itu sering datang ke rumah Charles terutama pada hujung minggu. Dia juga menjalinkan hubungan dengan gadis orang asli berasal dari Lembah Pongsun, Hulu Langat, Selangor. Umur dia 29 tahun dan saya yakin dia bekerja.

Menurut Charles bil internet Maxis dia lebih murah kalau menggunakan nama rakyat tempatan, nama gadis orang asli itu. Dia pada awalnya mendakwa, gadis itu teman wanita rakan lelaki dia,” jelasnya.

Charles mula memasuki negara ini pada tahun 2005 dan terkini memaklumkan Jun, dia tidak mempunyai wang mencukupi untuk membiayai kos pulang semula ke negara asal. Selama kira-kira 7 tahun berada di Malaysia dia mendakwa menyara kehidupan dengan menjual barangan kenderaan.

“Dia pernah beberapa kali bertanya kepada saya, bagaimanakah cara untuk ke Pulau Pinang dan kemudian menaiki bas ke utara,” celah Jun.

Tambah Jun, gadis Cina menjadi teman lelaki Nigeria lebih kerap ditemuinya.

“Kalau lelaki Nigeria keluar dengan wanita tempatan, tujuan mereka hanya menagih wang dan s3k$. Sewaktu bertemu dengan rakan Charles, gadis tempatan, majoriti mereka berusia di antara 25 dan 42 tahun, lewat berkahwin atau janda, ramai berbangsa Cina tetapi saya dilarang untuk bertemu dengan mereka.

Jika menghadiri majlis seperti sambutan hari ulang tahun kelahiran rakan dia, saya tidak begitu bergaul,” jelas Jun.

Jun dikatakan pernah dijemput oleh Charles untuk merayakan Krismas di Nigeria tetapi ditolaknya. Perbualan kami kemudian dirumuskan dengan kenyataan berikut.

“Lelaki Nigeria sebenarnya memburu gadis tempatan berkerjaya, mesti memiliki kenderaan dan tidak bergantung hidup kepada sesiapa. Menurut mereka, wanita berusia lebih dewasa dan tidak berperangai kebudak-budakkan.

Jelasnya, lelaki Nigeria berupaya membuatkan kita berasa amat dihargai. Mereka tahu bila waktu tepat untuk menghubungi kita atau tidak. Sentiasa berada di sisi, apabila kita dilanda keresahan dan amat mengambil berat tentang diri kita, caring” 
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Gadis DEDAH Pengalaman Terlanjur Dan Sebab Negro Jadi Pilihan Gadis Yang MENGEJUTKAN Ramai!!!


KUALA LUMPUR 21 Ogos - Beregu lelaki badminton negara Goh V Shem dan Tan Wee Kiong menjadi atlet Olimpik negara paling beruntung setakat ini apabila masing-masing bakal mendapat habuan bernilai lebih RM1 juta berupa sebuah rumah daripada penaja mereka JL99 Group kerana kejayaan meraih pingat perak Sukan Olimpik 2016.

Rumah mewah berkenaan terletak di Lakepark Residence, Pusat Bandar Utara di pinggir ibu negara.

Berita tersebut disampaikan oleh Pengerusi JL99 Group, Datuk Seri Jeff Lee menerusi akaun Facebook syarikat pemaju perumahan itu semalam.

“JL99 Group ingin mengucapkan tahniah kepada Tan Wee Kiong dan Goh V Shem atas kejayaan menang pingat perak dalam perlawanan akhir badminton beregu lelaki di Sukan Olimpik Rio 2016.

“JL99 Group akan menghadiahkan dua unit Lakepark Residence berharga lebih RM1 juta kepada Tan Wee Kiong dan Goh V Shem sebagai tanda penghargaan atas kecemerlangan mereka.

“Kami amat bangga menjadi salah satu daripada penaja anda. Tahniah,” kata Jeff Lee dalam akaun Facebook syarikat tersebut.

V Shem-Wee Kiong kalah 21-16, 11-21, 21-23 kepada Fu Haifeng-Zhang Nan dari China dalam perlawanan akhir acara beregu lelaki di Rio Centro-Pavilion, Rio de Janeiro kelmarin.

Selain mendapat ganjaran rumah daripada penaja mereka JL99 Group, dua pemain badminton negara itu juga layak berkongsi ganjaran RM300,000 serta pencen bulanan RM3,000 seorang sebagai hadiah di bawah skim insentif Majlis Sukan Negara (MSN) untuk Olimpik.

V Shem dan Wee Kiong juga bakal memandu pulang kereta Proton Suprima S 1.6L Turbo Premium sumbangan DRB-Hicom atas kecemerlangan mereka di Rio.

Pada Jumaat lalu, Pengarah Urusan Kumpulan DRB-Hicom dan Pengerusi Proton, Datuk Seri Syed Faisal Albar berkata, pemenang pingat emas Sukan Olimpik 2016 akan menerima Perdana 2.0L manakala Suprima S 1.6L Turbo Premium bagi pingat perak dan Iriz 1.6 L Premium pula untuk pemenang pingat gangsa. - Utusan Malaysia
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Tidak Disangka... Begeru Badminton Negara Terima Hadiah Menakjubkan Dari Penaja!


SEMALAM viral di laman sosial gambar Izara Aishah dan Kila Fairy yang menggayakan pakaikan ‘menjolok mata’ ketika menghadiri Minggu Fesyen Kuala Lumpur (KLFW2016) bertemanakan Ready To Wear.

Selepas menerima kecaman dan dihencap teruk oleh pengikut laman sosial, Izara tampil memohon maaf berhubung perkara itu menerusi laman Facebook miliknya.

Izara turut mengakui kebenaran kritikan yang diberikan kepadanya dan menerima perkara tersebut dengan sudut positif.

izara ss

Ada antara peminat Izara yang menasihati Izara dengan cara yang baik dan menggunakan perkataan yang sopan tetapi pada masa yang sama, ada juga yang terus menghukum Izara menggunakan kata-kata kesat.


izara ss 1

izara ss 2

Apa pun, Izara memang sempoi kerana mengakui kekhilafan yang berlaku dan tidak mudah melatah dengan apa yang berlaku. Kipidap! -MYNEWSHUB.CC
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Dikritik Kerana Pakaian Menjolok Mata, Izara Aishah Mohon Maaf

io
Video Pelajar Bertudung Tak Malu Kongsi Posisi Seks Memuaskan | tidak diketahui punca seorang gadis tudung yang menamakan dirinya zahra seorang mahasisawa berani memperagakan tips seks mulai dari gaya meraba, mencium, blowjom hingga berhubungan badan di laman media sosial.
Tanpa rasa malu gadis itu juga mendedahkan bahawa ia pertama kali berhubungan intim dengan kekasihnya di sebuah kebun dan merasakan sensasi kenikmatan.
Sejurus itu zahra mengatakan bahawa ia suka di sentuh di bahagian telinga sebelum ketahap selanjutnya sensasi itu membuatnya meremang.
Saya paling sika di cium cium di bahagian telinga, gaya seks yang paling saya suka di kang & * (& ** 7, doggy style saya kurang minat, katanya dalam video tersebut
: penyebaran video tersebut telah menimbulkan kemarahan natizen kerana ia di anggap menghina agama islam, apabila ditanya bila dia terakhir kali berhubungan intim zahra menjawab tanpa segan silu terakhir kali dia melakukan hubungan intim beberapa bulan lepas dengan kekasihnya di rumahnya sendiri.
Zahra juga mengaku selepas ia melakukan hubungan intim yang pertama ia mula ketagih dan ia selalu melakukannya di hotel hotel bajet dengan kekasihnya.
VIDEO TELAH DIDELETE!
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Video Mahasiswa Bertudung Tak Malu Kongsi Posisi Seks Memuaskan


Rio De Janeiro – Belum reda lagi bahang Olimpik Rio 2016, tumpuan masyarakat dunia kini terarah kepada jaguh pecut dunia, Usain Bolt selepas beberapa gambar intim memaparkan pelari dari Jamaica itu bersama seorang gadis tersebar di laman sosial.

Memetik laporan portal Mail Online hari ini, gambar tersebut dikongsi seorang pelajar berusia 20 tahun dari Rio yang didakwa dirakam ketika Bolt menghadiri satu pesta liar pada Ahad, sehari sebelum penutup temasya Olimpik Rio yang berlangsung hari ini.

Menurut laporan portal tesebut lagi, gadis tersebut, Jady Duarte dikatakan berkongsi gambar menerusi aplikasi WhatsApp, yang antaranya menunjukkan gadis itu hanya memakai baju putih tanpa lengan, sementara Bolt, yang dalam keadaan tidak berbaju dilihat memeluk gadis tersebut dari belakang.

Sementara, satu lagi gambar yang tersebar di beberapa laman sesawang di Brazil termasuk El Globomenunjukkan Bolt seolah-olah sedang mencium pipi gadis itu, manakala Duarte melihat kearah kamera.

Malah, Mail Online turut melaporkan Bolt, satu-satunya pelari pecut yang menyapu semua tiga emas dalam tiga temasya Olimpik berturut-turut baharu sahaja menyambut ulang tahun kelahiran ke-30 pada Ahad (semalam), selain memberi gambaran bahawa Bolt berpesta sehingga awal pagi pada Ahad di sebuah kelab yang terletak di pinggir bandar Barra de Tijuca di Rio.
Gambar-gambar intim tersebut menunjukkan bintang tersohor dunia itu berada di bilik tidur bersama pelajar terbabit yang didakwa dirakam sekitar jam 7 pagi waktu tempatan.

Mengulas mengenai perkara tersebut, Duarte memberitahu akhbar tempatan bahawa dia ‘tidak menyedari’ lelaki tersebut adalah atlet terkenal dan menyifatkan pertemuan pada malam itu sebagai ‘normal’.

Bagaimanapun portal tersebut turut melaporkan, Duarte bukan satu-satunya wanita yang mencuri perhatian Bolt pada malam Ahad. Ini kerana, sebuah video yang di muat naik di Twitter menunjukkan Bolt turut ‘ghairah’ menari bersama seorang gadis tempatan pada malam tersebut.

Dipercayai Bolt menghadiri pesta tersebut selepas beberapa jam beliau meraih pingat ketiga di Olimpik.

Bolt dilaporkan telah menjalinkan hubungan dengan seorang wanita dikenali sebagai Kasi Bennet, 26, sejak dua tahun lalu.

Perkara tersebut disahkan oleh kakak Bolt, Christine Bolt-Hylton, yang memaklumkan pasangan tersebut dijangka bertunang dalam masa terdekat.

Bagaimanapun, sehingga kini Bolt tidak memberi sebarang maklum balas berhubung gambar kontroversi itu.

Pemegang rekod dunia itu berkata pada Februari lalu bahawa beliau akan bersara dari sukan olahraga selepas kejohanan dunia 2017.
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Gambar intim Usain Bolt bersama gadis tersebar

Gara-gara memuat naik foto beliau berpakaian seksi ketika menghadiri KL Fashion Week bersama rakan karibnya Kilafairy, pelakon Izara Aishah telah mendapat kritikan daripada netizen.

Ramai yang berpendapat pakaian Izara itu terlalu mencolok mata kerana menampakkan bentuk badannya dengan jelas.
Berikut antara komen netizen :-
Tidak mudah melatah, Izara telah tampil memohon maaf berhubung isu berkenaan dan mengakui ada kebenaran disebalik setiap kritikan yang beliau terima.
Izara berjanji beliau akan cuba berpakaian lebih sopan selepas ini.
Bagus Izara Aishah ni, tidak mudah melenting apabila ditegur oleh peminat. Iyalah, peminat yang tegur sebenarnya sayang pada Izara dan mahu melihat beliau menjadi seorang artis yang lebih baik. Tak gitu?


__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

Dikecam Netizen Kerana Berpakaian Seksi : Izara Aishah Mohon Maaf


Foto Smule isteri kepada Along Cham, Zila Seeron bersama seorang lelaki separuh bogel tersebar.

Astro Gempak telah menerima paparan skrin sekeping gambar dengan kapsyen 'kantoi lagi picsseparuhbo-gel zila dan bf' dan foto tersebut telah tersebar di laman sosial Facebook bermula petang ini.

Menerusi pemerhatian Astro Gempak, lelaki itu sering berduet dengan Zila di aplikasi smule sebelum ini.

Malah mereka juga berkomunikasi dengan menggunakan kata ganti nama 'auntie' dan 'uncle'.



Terdahulu, Harian Metro pernah melaporkan seorang penyanyi yang juga isteri kepada pelakon dan pelawak yang dipercayai Zila ditemui bersembunyi di belakang almari di dalam bilik apartmen teman lelakinya, di Bukit Jalil ketika mereka ditangkap berkhalwat pada minggu lepas.

Usaha Astro Gempak mendapatkan komen Along mengenai perkara ini tidak berjaya kerana pelawak tersebut gagal dihubungi. - Sumber ASTROGEMPAK
__________________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
AIK?..BACA JE, KOMEN LA SIKIT :)
__________________________________________________________
sumber

FOTO SMULE ZILA BERSAMA LELAKI SEPARUH BOGEL TERSEBAR

 
Buddy-On9 © 2015 - Designed by Templateism.com